Alexandra Barbu (Forța Dreptei): PSD mimează lupta împotriva păcănelelor, iar PNL dă acatiste

Vicepreședintele organizației municipale Constanța a Forța Dreptei, Alexandra Barbu, susține că partidele de guvernare (PSD – PNL) se situează în acest moment între o „luptă mimată” împotriva păcănelelor (PSD) și „acatiste” date pentru un scor electoral care să nu fie rușinos (PNL).

„Au existat, și sigur vor mai exista, perioade încărcate de ridicolul celor de la guvernare. Sănătosul simț al umorului românesc ne-a ajutat, de cele mai multe ori, să le depășim. Se întâmplă uneori să existe și perioade în care umorul nu mai face față și nu mai este o sursă de protectie. Noi rămânem cu umorul trist, iar ei – guvernanții – cu șmecheria și cu portbagajele doldora cu bani”, spune Alexandra Barbu.

Citește și: Ionuț Stoica (Forța Dreptei), despre ineficiența Poliției Locale Constanța: „Vandalismul este sport național în oraș”

Ea explică faptul că trăim o astfel de perioadă în care ipocrizia, lașitatea și micimea celor de la guvernare sunt deja prea greu de suportat, iar agenda publică este acaparată într-un mod grotesc de „așa numita luptă a PSD-ului cu păcănelele…„

De fiecare dată când PSD-iștii vorbesc mult și apăsat despre o problemă este clar că aceasta nu se va rezolva. Ei nu caută cu adevărat soluții, nu credem că și-au propus vreodată”, susține vicepreședinta Forța Dreptei Constanța, în acest sens demonstrând că PSD, dacă ar fi vrut, putea rezolva problema aceasta încă de anul trecut:

  • În iulie 2022, Guvernul Ciucă (cu dl. Câciu de la PSD în funcția de ministru de Finanțe ) a emis Ordonanța 15/2022 de modificare /completare a OUG77/2009. S-au modificat/completat prevederi cu referire la taxele aferente licențelor de organizare a jocurilor de noroc. În concluzie : Aveau nevoie de bani…
  • În noiembrie 2022, apare legea 326/2022, tot de modificare/completare a OUG 77/2009 cu asigurarea unei baze de date. Va aduceți aminte? Avocatul Poporului s-a sesizat pe încălcarea GDPR (datele cu caracter personal).
  • În septembrie 2023, Marcel Ciolacu, PSD-istul șef, vine să spună că, în sfârșit, se va termina cu șmecheria (!?) și va modifica activitatea păcănelelor reglementată din 2009, după ce în 2022, cu ministrul lui la Finanțe NU a făcut nimic.

Din câte încercări reușiți să faceți asta, domnule Ciolacu? Alfred Simonis, noul șef al Camerei Deputaților, corelează mai greu, așa-i? Ghinion. Noi, Forța Dreptei, alături de toți românii care nu se lasă manipulați de un Guvern incompetent, ne prindem mai repede! Aveți nevoie disperată de bani la buget și încercați să băgați sula în coastele celor cu afaceri în zona jocurilor de noroc”, spune Alexandra Barbu.

Citește și: Eduard Niță (Forța Dreptei): „Elveția, Austria și Slovacia vor să garanteze prin Constituție plățile în numerar. România vrea să le interzică”

Dacă vă păsa într-adevăr de nocivitatea unor astfel de jocuri, ați fi implementat politici sociale cu scopul de a-i ajuta pe cei dependenți. ZERO interes însă în zona asta, la fel cum ZERO este interesul dvs. de a „închide” păcănelele. Vreți doar să le creșteți taxele sau să-i faceți sponsori electorali și nu știți cum să le spuneți. Ne sperie incapacitatea celor de la guvernare. Ne intrigă modul superficial în care aleg să discute despre problemele grave ale economiei sau societății romanești. Ne dezgustă lejeritatea cu care PNL-ul a ales să renunțe la principiile liberale. 1% impozit pe cifra de afaceri? Rușine să vă fie!

PSD-ul „se bate” în reprize cu păcănelele (pun pariu pe-o remiză), în timp ce PNL-ul de azi dă acatiste pentru conservarea numărului de mandate. Nu cereți mai mult de la ei pentru că doar de atât sunt capabili! Merităm mai mult și mai bine decât ce avem acum! Merităm soluții şi adevăr!”, conchide Alexandra Barbu, vicepreședinte Forța Dreptei Constanța

Citește și: Orban, despre candidatura la prezidențiale: „Mă gândesc serios”. Ce spune liderul Forța Dreptei despre alianța cu USR și PMP. „Bola, un candidat potrivit la…

Urmărește-ne pe:

Doneaza