VIDEO ÎPS Teodosie, primul episcop al BOR care apare într-o reclamă

ÎPS Teodosie bifează o nouă premieră în rândul ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române (BOR). Arhiepiscopul Tomisului apare într-o reclamă la un „local de parastase”.

În municipiul Constanța, patronul unui restaurant din Mamaia a deschis împreună cu un alt om de afaceri un „local de parastase”. Locul este destinat exclusiv acestor mese, iar proprietarii promit că vor veni în sprijinul clienților și cu alte servicii precum pregătirea colivelor, capetelor sau colacilor. Serviciile vor fi de calitate, spune Bogdan Dumitru (unul dintre patroni), la prețuri competitive.

Citește și: VIDEO Reclama integrală în care apare Teodosie. Spotul contrazice explicațiile Arhiepiscopiei

Pentru ca reclama să aibă greutate și clienții să fie convinși, în clip apare și ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

„Sunt diverse restaurante unde se fac și pomeni și alte evenimente. Aceasta este consacrată exclusiv pentru pomeni. Este mare lucru să ai unde să faci pomana în tihnă”, spune Teodosie, în cadrul clipului publicitar.

Urmărește-ne pe:

7 COMENTARII

  1. Ce ierarh, oameni buni? Ierarhul șpăgilor și arhiepiscopul plagiatelor, ăsta e Teodosie. Pentru un colac și câțiva lei e în stare să spună orice. Ați uitat când i-a împrumutat toiagul de arhiepiscop lui Mazăre, pentru carnavalul nebunului? Nu degeaba adevăratul lui nume de familie e Porcu. Porcu din Dorna Arini.

  2. Şi de ce ar fi aşa rău dacă recomandă un local unde se organizează doar pomeni?
    Dacă te duci sau organizezi o pomană, vrei să ai puţină intimitate. În niciun caz nu vrei băieţi la masa alăturată care râd şi descarcă 10 beri de căciulă.

  3. Oare vor de bocitoare au? Pt tacâm complet zic că sa ai sentimentul de piele de găină.clipe de neuitat…apelați cu încredere 🤔

Comments are closed.

Doneaza