16.4 C
Constanța
marți, septembrie 28, 2021
AcasăActualitateVIDEO Drumul Năvodari-Sibioara, reabilitat de primărie, un pericol pentru șoferi

VIDEO Drumul Năvodari-Sibioara, reabilitat de primărie, un pericol pentru șoferi

La începutul lunii februarie, Primăria Năvodari anunța finalizarea reabilitării drumului care leagă orașul Năvodari de localitatea Sibioara. Doar că, drumul redat circulației este un pericol real pentru șoferi.

„Drumul spre Sibioara a fost reabilitat în întregime! Așa cum am promis în urmă cu câteva luni, drumul spre Sibioara a fost asfaltat și redat circulației rutiere în condiții optime”, spunea în februarie primarul Florin Chelaru (PSD).

În realitate, drumul nu este încă finalizat pentru a se putea circula pe el în condiții optime. Pe timp de noapte, este un real pericol pentru șoferi.

„Stimați domni și doamne din Primărie, un drum asfaltat nu înseamnă finalizarea lucrărilor. Un drum la standarde Europene trebuie marcat provizoriu sau definitiv, trebuie montate indicatoare de circulatie, care din păcate în acest moment lipsesc cu desăvârșire”, spune Daniel Dumitrescu, consilier local și președintele PNL Năvodari.

De asemenea, liberalul arată că zilnic, zeci de navetiști își pun viața în pericol circulând pe acest drum “finalizat”.

„În acest sens, solicităm Primăriei Orașului Năvodari, să traseze marcajele rutiere și să monteze indicatoarele de circulație corespunzatoare”, mai spune Daniel Dumitrescu.

Sursa foto: Florin Chelaru

Sursa video: PNL Năvodari

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments