9 C
Constanța
sâmbătă, aprilie 17, 2021
Acasă Actualitate Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere...

Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere explicații primăriei

Lucrări executate la rețelele de utilități, care nu au mai adus trama stradală la forma inițială, se întâlnesc la tot pasul prin orașul Năvodari. Ele creează un disconfort major populației și lasă impresia unui oraș scăpat din frâie de către administrația locală.

„Mai mult de jumătate din asfaltul și trotuarele orașului se prezintă precum în fotografie. Cu alte cuvinte, ca după bombardament! Situația este neschimbată încă de dinainte de campania electorală, adică tocmai din toamnă”, spune Daniel Dumitrescu, președintele PNL Năvodari și consilier local.

Liderul local al liberalilor a făcut o adresă prin care solicită Primăriei Năvodari explicații pe această temă.

Daniel Dumitrescu, președinte PNL Năvodari

Astfel, Daniel Dumitrescu cere administrației locale să-i furnizeze informații complete cu privire la lucrările de refacere a infrastructurii rutiere și pietonale după introducerea utilităților pe raza orașului Năvodari, astfel:

  • Cine are obligația de a readuce carosabilul și trotuarele la starea inițială? Operatorul economic sau administrația orașului?
  • Care este termenul maxim de readucere a carosabilului sau trotuarelor la starea inițială?
  • Care este cuantumul amenzilor care se aplică în cazul în care nu se readuce carosabilul sau trotuarul la starea inițială sau nu se respectă termenul limită?
  • Care este cuantumul amenzilor aplicate în anul 2020 celor care nu au refăcut carosabilul și trotuarele la starea inițială?

sursa foto: PNL Năvodari

Cele mai populare

Ce foști parlamentari dobrogeni își vor pensiile speciale înapoi. Au deschis procese în instanță

Un fost parlamentar primea minimum 2.131 de lei pe lună pentru un mandat de patru ani. Cei care au avut de la trei mandate...

Două noi investiții în rețele de apă și de canalizare pentru locuitorii din zona de sud a litoralului

RAJA SA a semnat astăzi – 16 aprilie 2021, două noi contracte de lucrări, CL 41 și CL 46, prevăzute în amplul Proiect Regional...

Miercuri, localitatea 23 August și stațiunile Olimp și Neptun vor rămâne fără apă

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și sectorizare, la nivelul Gospodăriei de apă - Tatlageac, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri –...

Trafic îngreunat în zona Tomis III din Constanța

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr....

Recent Comments