Consilier local PNL, postare în toiul unei petreceri: „La noi nu e pandemie, la noi este șmecherie”

Un consilier local din partea PNL s-a lăudat pe Facebook cu petrecerea la care a participat în noaptea de 13/14 martie. Mai mult, alesul local explică faptul că „la noi nu e pandemie, la noi este șmecherie”.

Ion Giuglea, consilier local al comunei Deleni, județul Constanța, a postat pe contul său de Facebook fotografii de la o petrecere la care a participat în noaptea de 13/14 martie. Petrecerea a avut loc în satul Petroșani, localitate componentă a comunei Deleni.

Ion Giuglea, la o petrecere privată foto: Facebook Ion Giuglea

Un apropiat al consilierului îl întreabă dacă „la voi nu este pandemie?”, explicând faptul că acolo unde este el lumea stă de șase luni închisă în casă.

„La noi nu e pandemie, la noi este șmecherie”, îi explică Ion Giuglea. Mai departe, consilierul local PNL ține să precizeze că „țara tuturor posibilităților este România, țărișoara noastră dragă”.

Comentarii și explicațiile lui Ion Giuglea foto: Facebook IonGiuglea

Reporterii „Dobrogea Live” i-au solicitat un punct de vedere alesului local. „Acel comentariu era pentru un prieten și coleg de clasă, ne tachinăm mereu! Nu consider că o masă în familie poate fi considerată petrecere privată! … Dar nu înțeleg! Am deranjat pe cineva?”, întreabă Ion Giuglea.

Conform IPJ Constanța, în această perioadă este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise.

Ion Giuglea a șters postarea de pe contul său de Facebook, după discuția cu reporterii „Dobrogea Live.”

sursa foto: Facebook Ion Giuglea

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza