-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăUltimele ȘtiriVIDEO Vocile tinerilor din Dăeni au ajuns la inimile românilor

VIDEO Vocile tinerilor din Dăeni au ajuns la inimile românilor

Corala „Nihil sine Deo” a bisericii din Dăeni, județul Tulcea, a impresionat publicul și jurații emisiunii „Românii au talent” (Pro TV).

„Omul schimbă Locul, iar Oamenii Pot schimba România”, a scris Smiley, unul dintre jurați.

Cel care a pus bazele coralei este preotul Alexandru Balaban, un preot implicat în multe acțiuni sociale derulate în comunitate. În 9 ani, corala a reușit să adune tineri din mai multe județe care acum au urcat pe scena emisiunii „Românii au talent”, primind votul celor patru jurați pentru a merge în etapa următoare.

„Aș scrie multe, dar am rămas fără cuvinte când am văzut câți apreciați munca acestor copii! Așteptăm și pe cei care mai sunt doritori de activități, nu contează de unde sunt! La noi toți au ușa deschisă”, spune părintele.

Alexandru Octavian Balaban slujește la biserica Cuvioasa Parascheva din Dăeni din anul 2012. Pe lângă corala Nihil sine Deo, părintele a pus bazele unei echipe de fotbal, unui muzeu al satului și este implicat în multe acțiuni sociale prin care persoane defavorizate sunt ajutate. De asemenea, preotul dorește să înființeze și un așezământ social în localitate.

Sursa foto/video: Românii au talent

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments