TurismVârf de sezon pe litoralul românesc. Când vor începe să scadă tarifele...

Vârf de sezon pe litoralul românesc. Când vor începe să scadă tarifele la cazare

În acest moment, prețurile pe litoralul românesc au atins apogeul. Suntem în prima parte a lunii august, considerată de operatorii din turism ca fiind vârf de sezon, iar vârful de sezon vine cu tarife la cazare pe măsură.

Cu toate acestea, conform ofertelor standard publicate de hotelierii de pe litoral, prețurile la cazare vor începe să scadă în a doua parte a lunii august. Scăderea nu este semnificativă, precum va fi cea de la începutul lunii septembrie.

Citește și: Asociația naturiștilor cere legiferarea practicării nudismului. Ultimele plaje pentru nudiști, în prag de dispariție

De exemplu, în Mamaia Nord, hotelul Phoenicia Royal 5***** închiriază în acest moment o cameră dublă cu demipensiune la prețul de 243 de euro pe noapte (minimum trei nopți). Din data de 16 august, aceeași cameră va costa 218 euro/noapte.

Tot în Mamaia Nord, Arena Regia hotel & spa 5*****  o cameră dublă cu mic dejun inclus costă 229 de euro/noapte, urmând ca din data de 16 august prețul să scadă la 189 de euro.

Hotelul Grand Dedal 4**** Mamaia Nord oferă spre închiriere camere la prețul de 600 de lei/noapte, minimum trei nopți. Turiștii vor avea inclus în tarif și micul dejun. Oferta este valabilă până pe 26 august când prețul unei nopți de cazare va scădea la 413 lei/noapte.

La hotelul Vega din Mamaia, până pe 28 august, turiștii se pot caza într-o cameră dublă la prețul de 311 euro/noapte (2-4 nopți), cu demipensiune. La finalul lui august, tariful se micșorează la 213 euro/noapte.

Hotelul Victoria din Mamaia (trei stele) închiriază o cameră dublă cu mic dejun inclus la prețul de 510 lei/noapte, urmând ca din data de 14 august tariful să scadă cu 5 lei/noapte, iar din 21 august acesta să fie de 422 de lei/noapte.

Citește și: Câte locuri de cazare autorizate sunt în Mamaia. „Revigorarea stațiunii este o veste bună”

Hotel Aqvatonic 4**** Eforie Nord oferă spre închiriere camere la prețul de 1.135 de lei/noapte în regim all-inclusive. Oferta este valabilă până pe 27 august, iar după această dată tariful scade la 995 de lei/noapte.

Hotel Mondial 4**** Eforie Nord închiriază până la data de 26 august camerele duble cu demipensiune la prețul de 875 de lei/noapte. În plus, turiștii vor primi și două șezlonguri gratuite pe plaja administrată de hotel. După această dată, tariful scade la 690 de lei/noapte.

La Complexul Dunărea 3*** Eforie Nord turiștii pot închiria o cameră dublă cu 725 de lei/noapte, pensiune completă. După data de 27 august, tarifele se vor modifica, iar o cameră va costa 675 de lei/noapte.

La hotelul Vox Maris din Costinești o cameră dublă se poate închiria cu 662 de lei/noapte până pe 20 august, apoi tariful scade la 609 lei/noapte.

Hotelul Cocor din Neptun-Olimp închiriază o cameră dublă cu 809 de lei/noapte (demipensiune), iar după data de 20 august tariful scade la 666 de lei/noapte.

Și Hotelul Majestic din Neptun-Olimp va realiza prima ajustare a tarifelor începând cu 21 august. Până la acea dată, o cameră dublă cu mic dejun inclus costă 474 de lei/noapte (minimum trei nopți). Din 21 august, aceeași cameră va costa 408 lei/noapte.

Notă: sursa tarifelor standard de cazare este litoralulromanesc.ro

Citește și: VIDEO: Simbol al decăderii turismului românesc. Gardul dintre granița româno – bulgară de la Vama Veche este împânzit cu brățările all-inclusive ale turiștilor români care se întorc în țară

Urmărește-ne pe:

Doneaza