-6.1 C
Constanța
luni, ianuarie 18, 2021
Acasă Cultură Senatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR...

Senatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR în comisiile reunite

Doina Gradea, președinte – director general al TVR va fi audiată în comisiile reunite de Cultură și Media la începutul sesiunii parlamentare, după 1 februarie, a declarat pentru “Dobrogea Live” senatorul Remus Negoi, membru în Comisia de Cultură și Media din Senatul României.

Printre întrebările la care șefa TVR va trebui să răspundă se numără “de ce contractul de Revelion nu a fost trecut prin aprobarea Consiliului de Administrație, fiind făcută achiziție directă, prin spargerea sumei totale în părți de până la 25.000 euro”, a precizat senatorul USR.

Politicianul a subliniat că interpelările vor avea loc în cadrul prezentării raportului anual de activitate al TVR, pe care comisiile de Cultură și Media din Parlament îl vor solicita.

“După vacanța parlamentară vom cere raportul de activitate complet din 2017 până în prezent, pentru că până acum nu a fost prezentat aşa cum trebuia”, a adăugat senatorul constănțean.

De asemenea, acesta a spus că parlamentarii din comisiile de specialitate vor analiza dacă a fost respectat rolul Televiziunii Române, respectiv cel de informare, educare și divertisment.

Scandalul programului de Revelion de la TVR a izbucnit în primele zile ale noului an, când Dorina Rusu, membru CNA și-a manifestat indignarea față de conținutul programului difuzat de televiziunea națională, în care Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu ar fi transmis mesaje sfidătoare la adresa măsurilor anti-Covid ale autorităților.

Sursa foto: Adevărul

Citește și: Cine sunt noii parlamentari de Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Cătălin Țibuleac: „Taxa pentru pescuit sportiv în Delta Dunării este necesară”

Cătălin Țibuleac, fost guvernator al Deltei Dunării, este acum președintele Asociației de Management a Destinației Tursitice Delta Dunării (AMDTDD). Taxa de pescuit sportiv în Delta...

VIDEO: Mașină “ultra-inteligentă”, surprinsă în teste la Constanța înainte de lansarea în Europa

O mașină acoperită cu autocolant de camulflare, așa cum se procedează în cazul noilor modele aflate în probe, a fost surprinsă zilele acestea pe...

UPDATE Ivan Patzaichin se retrage din procesul de desemnare a unui guvernator al Deltei Dunării

USR PLUS a început campania de alegere a persoanei care va conduce, din postura de guvernator, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării. UPDATE Implicarea campionului...

Baronul condamnărilor. Nicușor Constantinescu a strâns 24 de ani de pușcărie. Problemele penale continuă

Din baronul PSD de Constanța, Nicușor Constantinescu a ajuns baronul condamnărilor penale. Închis la Poarta Albă, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța așteaptă noi...

Recent Comments