-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăCulturăSenatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR...

Senatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR în comisiile reunite

Doina Gradea, președinte – director general al TVR va fi audiată în comisiile reunite de Cultură și Media la începutul sesiunii parlamentare, după 1 februarie, a declarat pentru “Dobrogea Live” senatorul Remus Negoi, membru în Comisia de Cultură și Media din Senatul României.

Printre întrebările la care șefa TVR va trebui să răspundă se numără “de ce contractul de Revelion nu a fost trecut prin aprobarea Consiliului de Administrație, fiind făcută achiziție directă, prin spargerea sumei totale în părți de până la 25.000 euro”, a precizat senatorul USR.

Politicianul a subliniat că interpelările vor avea loc în cadrul prezentării raportului anual de activitate al TVR, pe care comisiile de Cultură și Media din Parlament îl vor solicita.

“După vacanța parlamentară vom cere raportul de activitate complet din 2017 până în prezent, pentru că până acum nu a fost prezentat aşa cum trebuia”, a adăugat senatorul constănțean.

De asemenea, acesta a spus că parlamentarii din comisiile de specialitate vor analiza dacă a fost respectat rolul Televiziunii Române, respectiv cel de informare, educare și divertisment.

Scandalul programului de Revelion de la TVR a izbucnit în primele zile ale noului an, când Dorina Rusu, membru CNA și-a manifestat indignarea față de conținutul programului difuzat de televiziunea națională, în care Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu ar fi transmis mesaje sfidătoare la adresa măsurilor anti-Covid ale autorităților.

Sursa foto: Adevărul

Citește și: Cine sunt noii parlamentari de Constanța

Cele mai populare

Recent Comments