8.5 C
Constanța
miercuri, aprilie 14, 2021
Acasă Cultură Senatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR...

Senatorul Remus Negoi: După 1 februarie o vom audia pe șefa TVR în comisiile reunite

Doina Gradea, președinte – director general al TVR va fi audiată în comisiile reunite de Cultură și Media la începutul sesiunii parlamentare, după 1 februarie, a declarat pentru “Dobrogea Live” senatorul Remus Negoi, membru în Comisia de Cultură și Media din Senatul României.

Printre întrebările la care șefa TVR va trebui să răspundă se numără “de ce contractul de Revelion nu a fost trecut prin aprobarea Consiliului de Administrație, fiind făcută achiziție directă, prin spargerea sumei totale în părți de până la 25.000 euro”, a precizat senatorul USR.

Politicianul a subliniat că interpelările vor avea loc în cadrul prezentării raportului anual de activitate al TVR, pe care comisiile de Cultură și Media din Parlament îl vor solicita.

“După vacanța parlamentară vom cere raportul de activitate complet din 2017 până în prezent, pentru că până acum nu a fost prezentat aşa cum trebuia”, a adăugat senatorul constănțean.

De asemenea, acesta a spus că parlamentarii din comisiile de specialitate vor analiza dacă a fost respectat rolul Televiziunii Române, respectiv cel de informare, educare și divertisment.

Scandalul programului de Revelion de la TVR a izbucnit în primele zile ale noului an, când Dorina Rusu, membru CNA și-a manifestat indignarea față de conținutul programului difuzat de televiziunea națională, în care Dan Bittman şi Mugur Mihăiescu ar fi transmis mesaje sfidătoare la adresa măsurilor anti-Covid ale autorităților.

Sursa foto: Adevărul

Citește și: Cine sunt noii parlamentari de Constanța

Cele mai populare

Ziua Națională a Israelului, marcată online de Teatrul de Stat Constanța

Cu prilejul Zilei Naționale  Israelului, 14 aprilie, Teatrul de Stat Constanța va difuza pe pagina de Facebook, timp de patru zile, mai multe spectacole...

Inițiativă legislativă: Fără sinecuri! Cazul ATOP – autoritatea consultativă, cu membri plătiți din bani publici

În România există, conform Legii 218/2002 ATOP - Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică, un organism cu rol consultativ, dar cu membri plătiți din bani...

Se oprește apa în zona Campus din municipiul Constanța

Miercuri – 14 aprilie 2021, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.30 – 19.00, în vederea remedierii unei avarii pe...

Miercuri, localitățile Coroana, Darabani, Vâlcelele și Independența rămân fără apă

RAJA S.A va executa miercuri - 14 aprilie 2021, operațiuni periodice de întreținere a rezervoarelor de înmagazinare apă potabilă de la nivelul stațiilor de...

Recent Comments