Șeful Sanatoriului Mangalia își construiește restaurant pe spațiul verde din Portul Mangalia

Bogdan Maganu, care a ocupat pe rând funcțiile de consilier local, viceprimar și manager al Sanatoriului Balnear Mangalia, construiește pe un teren-spațiu verde din Portul Mangalia un restaurant care se va întinde pe o suprafață de 1.000 mp.

Deși momentan este în proprietatea Primăriei Mangalia, terenul a fost închiriat firmei fostului viceprimar pe o perioadă de 15 ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului fără vreo clauză suplimentară.

Întrebat dacă este în regulă să construiască pe puținul spațiu verde din Portul Mangalia, managerul Sanatoriului ne-a răspuns “nu știu, nu mă ocup eu, nu știu dacă e spațiu verde și cum e prevăzut la Primărie”, în condițiile în care, din informațiile noastre, Maganu supraveghează îndeaproape lucrările de pe șantier.

Restaurant Tonomat Port Mangalia Maganu 5
Sursa foto: Semiran Abdurefi

O investigație a publicației Kamikaze a dezvăluit în 2019 că terenul pe care construiește Bogdan Maganu a fost închiriat ilegal de firma acestuia – Tonomat Star, întrucât tranzacția nu s-a efectuat prin Hotărâre de Consiliu Local.

Mai mult, un raport al Primăriei Mangalia arată că firma șefului Sanatoriului nu achitat timp de cel puțin 7 ani niciun ban în contul chiriei.

Cu toate acestea, arată ancheta menționată (vezi mai jos), Bogdan Maganu construiește astăzi pe terenul Primăriei chiar sub auspiciile directe ale actualei conduceri a municipalității.

Kamikaze2019
Articol Kamikaze

Urmărește-ne pe:

3 COMENTARII

  1. Domnul Maganu vindea pe olx acu vreo 2 ani pontonul din fata sediului Politiei de frontiera Mangalia.E de urmarit cum a intrat in posesia domniei sale o suprafata importanta din portul turistic!

  2. Spatiul verde ramas este impartit in doua loturi de 500si un pic de m.p. pe care urmeaza sa se construiasca.
    Spatiul verde nu este spatiu verde in actele primariei…cautati harta!

Comments are closed.

Doneaza