Rizea (USR): Coaliția PNL-PSD îngroapă sudul litoralului. Alternativa Techirghiol nu apare în programul de guvernare

Cristina Rizea, parlamentar USR PLUS, atrage atențiă că programul de guvernare propus de coaliția PNL-PSD nu cuprinde niciun capitol referitor la Alternativa techirghiol, un drum care să descongestioneze traficul către sudul litoralului.

Coaliția PNL-PSD îngroapă sudul litoralului. Alternativa Techirghiol nu apare în programul de guvernare al noii coaliții. Motivele nu se cunosc, dar se pare că județul Constanța este marele perdant al programului de guvernare PNL-PSD la capitolul infrastructură”, spune Cristina Rizea.

Deputata arată că a citit cu atenție lista proiectelor de investiții publicate în „planul de guvernare USL 2021-2024” și nu a regăsit nimic despre Constanța, cu excepția unor investiții la drumul expres Constanța-Tulcea.

„În rest, nimic despre Alternativa Techirghiol, Autostrada A4 SUD. La investiții feroviare, continuă proiectul de modernizare a căii ferate Constanța – Mangalia și lucrările feroviare din Portul Constanța, ambele începute de Cătălin Drulă, fostul ministrul USR al Transporturilor. Din păcate, niciun alt proiect nou pentru Constanța, conchide Cristina Rizea, deputat USR PLUS.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza