0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăActualitateDeputatul Bogdan Bola a demisionat din PNL

Deputatul Bogdan Bola a demisionat din PNL

Mai mulți parlamentari apropiați ai lui Ludovic Orban au anunțat marți, 23 noiembrie, că au demisionat din Partidul Național Liberal. Fostul președinte al PNL a anunțat că lucrează la constituirea unei noi formațiuni politice.

Printre aceștia se numără și Bogdan Bola, deputat de Constanța.

„Îi chemăm alături de noi pe toți liberalii adevărați”, a spus Violeta Alexandru cu ocazia depunerii demisiei.

„Am luat această decizie pentru că relațiile inter-umane nu se pot baza decât pe valori morale care permit oamenilor să se respecte unii pe alții. Politica devine imorală când este făcută de oameni imorali. Lucrurile în care cred nu se mai regăsesc în conducerea PNL. Și-au făcut loc prostia, minciuna, lenea, acestea sunt regulile găștii demolatoare care a confiscat conducerea PNL”, spune Ludovic Orban.

Colegii din conducerea PNL au trădat oamenii care au crezut în noi. Le-am cerut să voteze PNL că-i scăpăm de PSD, că noi nu suntem corupți, nu încurajăm minciuna… așa am câștigat alegerile. Conducerea PNL a trădat acești oameni” – Ludovic Orban.

„Nu mă las. Demisia nu este un sfîrșit, ci un început. Vom începe împreună o construcție solidă care să se bazeze pe oameni cu caracter, harnici, cu bun simț. Toți cetățenii care simpatizează cu centru drepata nu mai au reprezentare politică. PNL s-a transformat într-un răspândac al ciumei roșii și nu este altceva decît un PSD mai mic” – Ludovic Orban.

„Oricât de mult se ascunde de oameni Iohannis, tot îl vor ajunge sudalmele și blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Singurul plan pe care trebuie să și-l facă e să-i slugărească pe PSD și să nu treacă un referendum de demitere” – L. Orban

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments