0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăDeputatul Bogdan Bola, despre decidenții din PNL: Oamenii ăștia sunt deja pe...

Deputatul Bogdan Bola, despre decidenții din PNL: Oamenii ăștia sunt deja pe halucinogene. Eu nu mă mai regăsesc în niciun fel în ecuația aceasta

Deputatul constănțean Bogdan Bola (PNL) spune că nu se mai regăsește în formațiunea liberală care a decis să bată palma cu PSD în vederea formării unui nou Guvern și îi acuză pe decidenți că și-au bătut joc de „liberalii adevărați”.

“Domnul Ciucă Nicolae a fost nominalizat la funcția de prim ministru al Guvernului României, un Guvern în care PSD va avea NOUĂ ministere, iar PNL doar OPT. Asta însă nu l-a oprit pe premierul desemnat să spună: “Am obținut in aceste negocieri mult mai mult decât a obținut Orban data trecută”. Oamenii ăștia sunt deja pe halucinogene, iar eu nu mă mai regăsesc în niciun fel în ecuația aceasta. Și-au bătut joc de munca a zeci de mii de liberali adevărați!”, a scis deputatul pe pagina sa de Facebook.

În urma negocierilor cu PNL, PSD a obținut ministere cheie care gestionează finanțele și avizează proiectele Guvernului, precum Finanțele, Economia și Transporturile.

Despre nominalizarea lui Ciucă, Bogdan Bola spunea în urmă cu o lună că este doar „un militar pe care nu-l recomandă nimic”.

„Un militar, fără experiență administrativă și politică, pus în fruntea unui partid politic și a Guvernului, pe care nu-l recomandă nimic (în acest plan) în afara dorinței cuiva de mai sus…hmmm, unde am mai văzut noi asta?! And what the hell could go wrong…?”, scria deputalul în octombrie.

Sursa foto: Național

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments