Remus Negoi: PSD și PNL susţin mafia lemnului prin respingerea proiectului de înființare a DNA-ului Pădurilor

Senatorul constănțean Remus Negoi (USR) a semnalat că parlamentarii PSD și PNL au respins în Camera Deputaţilor proiectul care vizează înființarea DNA-ului Pădurilor, care ar fi permis ca infracțiunile de mediu să fie investigate de procurori specializați. 

’’PSD și PNL au demonstrat astăzi că susţin mafia lemnului după ce au respins în Camera Deputaţilor proiectul depus de colegii mei, Diana Buzoianu, Stelian Ion și Silviu Dehelean.

Au fost strânse zeci de mii de semnături pentru acest proiect, dar, aşa cum ne-au obişnuit, pesediştii şi peneliştii nu sunt de partea românilor care îşi doresc o lege care să protejeze pădurile aflate în pericol din cauza tăierilor ilegale. Este nevoie ca infracţiunile de mediu să fie soluţionate de procurori specializaţi.

Proiectul va intra în dezbatere la Senat, care este cameră decizională, şi sper ca, măcar în ceasul al doisprezecelea, PSD şi PNL să ţină cont de ceea ce îşi doresc cetăţenii şi să oprească jaful asupra pădurilor din România’’, arată Negoi într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook/Remus Negoi

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza