Cum și-a cosmetizat CV-ul prefectul județului Constanța pentru a crea aparența unei experiențe profesionale mai vaste

Experiența profesională a prefectului Județului Constanța, Silviu Coșa, se rezumă la funcțiile deținute în cadrul ANAF, unde a ocupat preponderent postul de șef administrație adjunct la Administrația Finanțelor Publice (AFP) a Județului Constanța, respectiv al AFP a Municipiului Constanța, în perioada 1999 – 2020.

Dacă sintetizăm cariera profesională a prefectului, în 21 de ani de activitate la ANAF, acesta a ocupat funcțiile de inspector, șef serviciu și șef administrație adjunct.

Defalcat strict pe pozițiile ocupate, Coșa a schimbat posturile în intervalul menționat de șase ori, potrivit unui răspuns ANAF solicitat de Dobrogea Live.

Am comparat datele transmise de ANAF cu CV-ul prefectului și am identificat o serie de neconcordanțe în raportarea lui Coșa, care a declarat alte intervale anuale de ocupare a posturilor. 

De asemenea, comparativ cu răspunsul ANAF, fostul angajat a adăugat la CV o poziție în plus, bifând șapte poziții în loc de șase, așa cum ne arată datele ANAF.

RĂSPUNSUL ANAF

CV COMPLETAT DE SILVIU COȘA

Întrucât Silviu Coșa nu a răspuns apelurilor și mesajelor Dobrogea Live, putem specula că motivul pentru care reprezentantul Guvernului în județ și-a cosmetizat CV-ul este de a adăuga un background mai solid experienței sale profesionale, deși timp de 21 de ani a prestat doar o activitate – colectarea de venituri, profesie tangențială cu demnitatea de prefect, care cere oameni cu pregătire juridică.

Sursa foto: Dobrogea Live

Citește și:

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. Bună seara,
    Rog solicitați un răspuns complet și pertinent prefecturii Constanta referitor la masura blocării circulației în tot județul, în condițiile în care aceasta masura extrema nu se impunea a fi aplicata în tot județul, și de ce nu s-a actio at prompt și eficient pentru curățarea drumurilor de zăpadă care nu a depășit în medie stratul de 10 cm.
    Multumesc

Comentariile sunt închise.

Doneaza