PoliticăPuiu Hașotti, despre Mihai Lupu: „Este cel mai nimerit pentru Consiliul Județean...

Puiu Hașotti, despre Mihai Lupu: „Este cel mai nimerit pentru Consiliul Județean Constanța. Face administrație, nu politică”

La evenimentul de lansare a candidaturii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu (PUSL) a fost susținut de Puiu Hașotti „un prieten deosebit, un mentor și un adevărat lider vizionar. Cu o carieră impresionantă și o dedicare de neclintit față de județul nostru, Puiu a fost întotdeauna un exemplu de integritate și devotament”, spune chiar Mihai Lupu.

„Îl cunosc pe Mihai Lupu de 30 de ani. Este cel mai nimerit pentru Consiliul Județean Constanța. Mihai Lupu are de toate: are o familie excepțională, are o situație materială excelentă. El vrea să facă bine public”, a declarat Puiu Hașotti.

Citește și: Alianța Național Țărănistă susține candidatura lui Mihai Lupu (PUSL) la Consiliul Județean Constanța

De asemenea, fostul lider liberal a vorbit despre ceea ce trebuie să facă un președinte de CJ și despre faptul că, pe 9 iunie, trebuie aleși oameni, nu partide.

Experiența lui Mihai Lupu de viață i-a arătat că un președinte de CJ trebuie să fie președinte pentru toți locuitorii județului, nu face politică, trebuie să fie, în egală măsură, pentru toți primarii, indiferent de partidul din care fac parte.

La alegerile locale se aleg oameni, nu partide. La alegerile locale se face administrație, nu politică. Acesta a fost lucrul care i s-a imputat lui Mihai Lupu și acesta este lucrul pentru care eu îl laud pe Mihai Lupu, pentru că el a făcut administrație”, a adăugat Hașotti.

Citește și: Mihai Lupu, candidat la conducerea CJ Constanța: „Am preluat un județ supus intereselor de grup. Nu va mai fi nevoie ca cel mai bun medic să fie trenul spre București”

De ce Mihai Lupu? Tot Puiu Hașșoti a prezentat, pe scurt, câteva motive pentru care Mihai Lupu ar trebui ales pentru un nou mandat la Consiliul Județean Constanța.

„Lupu a făcut o firmă de succes în domeniul privat. A fost 4 ani director la Oil Terminal și a fost cel care a pus o cărămidă puternică la temelia companiei, care este listată acum la bursa din Londra. A fost parlamentar 8 ani și a fost unul dintre cei mai buni parlamentari liberali. Aveți încredere în el. Știe să facă echipă, să asculte și să se facă ascultat”, a concluzionat Puiu Hașșoti.

În fața acestui laudatio, Mihai Lupu a spus că nu este doar o recunoaștere a drumului pe care l-am parcurs împreună, ci și un testament al angajamentului nostru comun pentru un viitor mai bun.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Comandat de PUSL Filiala Constanța, executat de Asociația de la Dunăre la Mare în ziarul online Dobrogea Live, Cod AEP 21240113

Urmărește-ne pe:

Doneaza