PoliticăAlianța Național Țărănistă susține candidatura lui Mihai Lupu (PUSL) la Consiliul Județean...

Alianța Național Țărănistă susține candidatura lui Mihai Lupu (PUSL) la Consiliul Județean Constanța

Alianța Național Țărănistă filiala Constanța anunță că susține candidatura lui Mihai Lupu în alegerile locale ce vor avea loc pe data de 9 iunie pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța.

Mihai Lupu a demonstrat o dedicare remarcabilă față de dezvoltarea şi modernizarea județului Constanța prin intermediul proiectelor implementate în trecut. Prin eforturile sale susținute, a reușit să aducă schimbări pozitive și să îmbunătățească viața locuitorilor din Constanța. Ne bazăm pe viziunea sa clară și pe realizările anterioare pentru a continua să dezvoltăm județul Constanța în direcția corectă.

În lumina acestor realizări notabile, ANT consideră că Mihai Lupu este cel mai potrivit pentru a continua acest parcurs de succes și pentru a consolida şi mai departe proiectele începute”, a declarat lonel Moga, președintele Alianței Național Țărăniste – filiala Constanța.

Alianța Național Țărănistă invită toți susținătorii, membri, precum şi toţi locuitorii județului Constanța să îşi acorde votul în favoarea lui Mihai Lupu în alegerile din 9 iunie. Prin votul lor, vor contribui la continuarea proiectelor de succes și la asigurarea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii județului Constanța.

Votul constănțenilor este decisiv pentru următoarele proiecte inițiate de Președintele Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu:

  • construirea Spitalului Sănătatea mamei și copilului, cu o investiție de 150 milioane de euro, construirea unui Corp nou Urgențe/Traumatologie, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, reabilitarea Secției Exterioare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanţa. clădire Secția Clinică Dermatovenerologie”, construirea unui corp nou pentru Serviciul Clinic de Anatomie Patologică (SCAP) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanta;
  • dotarea cu microbuze electrice pentru transportul elevilor și transportul gratuit al elevilor navetişti, investițiile în infrastructura de educație, 500 de burse sociale, burse de merit și burse de studiu pentru elevi, construirea unui cămin pentru persoane värstnice, construirea unui Complex de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adicții (droguri, alcool, alte substanțe toxice sau jocuri de noroc), înființarea serviciului social cu cazare Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (CabR) Ovidiu”, digitalizarea Spitalului Județean Constanța,
  • digitalizarea turismului constănțean și a serviciilor publice ale subordonatelor Consiliului Județean Constanta, digitalizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județean (P.A.T.J.) Constanța finanțat prin P.N.R.R.

Comandat de PUSL Filiala Constanța, executat de Asociația de la Dunăre la Mare în ziarul online Dobrogea Live, Cod AEP 21240113

Urmărește-ne pe:

Doneaza