10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăPoliticăNoul partid - Constanța Altfel nu exclude o colaborare cu PNL și...

Noul partid – Constanța Altfel nu exclude o colaborare cu PNL și USR

Constanța Altfel ar putea avea candidați la Consiliul Local și Județean

Gabriel Botezatu

Un nou partid a apărut săptămâna aceasta pe scena locală – Constanța Altfel, o extensie politică a asociației cu același nume, care s-a remarcat prin mai multe acțiuni împotriva administrației locale, câștigate în instanță.

Noua platformă politică este condusă de Bogdan Chircorian, căruia i s-au alăturat Cristina Toxin și Roxana Gheorghe.

Președintele Constanța Altfel a declarat pentru Dobrogea Live că primele mișcări în spectrul politic local ale proaspătului partid vor fi în direcția susținerii amiralului Vergil Chițac pentru funcția de primar al Constanței.

„Vom vedea multe schimbări până la alegeri”

De asemenea, acesta a precizat că este posibil ca partidul să prezinte propuneri pentru Consiliul Local și Consiliul Județean și nu exclude o eventuală colaborare cu organizațiile politice de dreapta din orașul de la malul mării.

“Este posibil ca partidul să aibă reprezentanți pe lista candidaților de consilieri locali și județeni, însă dorim să purtăm în prealabil discuții și cu PNL Constanța. De altfel, PNL este un partid cu un know-how imens, ar fi păcat să nu profităm de o eventuală colaborare, dacă există deschidere și din partea lor. Totodată, nu excludem o eventuală colaborare nici cu cei de la USR, dacă sunt dispuși în acestă direcție. Vom vedea, vor fi multe schimbări pe scena politică locală până la alegeri”, a explicat președintele Constanța Altfel.

Acesta a adăugat că în următoarea perioadă va demara o acțiune de atragere de noi membri în partidul proaspăt format.

Cele mai populare

Recent Comments