3.4 C
Constanța
miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăPrimării DobrogeneDrumul spre nicăieri. Cu cât a asfaltat Primăria Constanța un drum de...

Drumul spre nicăieri. Cu cât a asfaltat Primăria Constanța un drum de 300 de metri, pe plaja Modern

În primăvara aceasta, pe plaja Modern, pe nisip, a fost asfaltată strada Lebedei, o stradă care duce către…nimic. Singurii care o folosesc și au acces auto sunt cei care dețin în zonă câteva terase.

Anul acesta, primăria Constanța a avut grijă să pună un covor asfaltic nou pe ultimele sute de metri din strada Lebedei (care începe de la intersecția cu Regina Elisabeta), în zona Modern. Intrarea pe aceasta porțiune din strada Lebedei este blocată, semn că doar anumite persoane o pot folosi. Agentul de pază ridică bariera doar celor pe care-i cunoaște, care au afaceri sau lucrează la câteva terase de pe plajă. În rest, drumul este blocat.

De asfaltarea celor 336 de metri (capătul străzii Lebedei) situați pe plaja Modern s-a ocupat firma primăriei – SC Confort Urban SRL, care spune că este obligată să administreze și să gestioneze bunurile date în administrare de Primăria Constanța ca un bun proprietar.

Nimeni nu vrea să explice de ce era necesar și cui folosesc cei 336 de metri de asfalt pe nisip, mai ales că accesul rutier este interzis.

Mai departe, Confort Urban arată că asfaltarea acestei porțiuni de stradă a costat 231.567 de lei fără TVA, lucrările fiind executate chiar de ei.

Nici de avize sau autorizații pentru asfaltare nu au avut nevoie cei de la Confort Urban deoarece susțin că „pentru lucrările de reparații și întreținere a tramei stradale nu sunt necesare avize sau autorizații”.

Capătul străzii Lebedei

1 COMENTARIU

  1. Îmi este greu să cred că au acces doar propietarii sau cei ce lucrează la terase pe această „stradă” pentru că pe acolo este un dute-vino de mașini. Mare parte din ele intră, parchează pe plajă. Parcă nu aveai voie!
    Cât despre costuri, aprobări….. Primăria Constanța și cu asta cred că am spus tot!

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments