25.4 C
Constanța
vineri, iulie 30, 2021
AcasăMarea Neagră„No more dancing” în Vama Veche. Al doilea week-end cu muzică ambientală

„No more dancing” în Vama Veche. Al doilea week-end cu muzică ambientală

Primăria comunei Limanu, de care aparține localitatea Vama Veche, a anunțat că și în acest week-end va fi liniște pe plajă. Măsurile adoptate săptămâna trecută „au funcționat”, spun reprezentanții administrației locale.

Beach-barurile din Vama Veche (cu program non-stop) vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu și vor asigura doar muzica ambientală și în acest final de săptămână.

„Măsurile adoptate săptămâna trecută de către proprietarii de cluburi au funcționat, iar regulile de distanțare socială au fost, astfel, respectate. Ca urmare, astăzi, după o nouă întâlnire cu operatorii economici s-a decis, în mod unanim, prelungirea campaniei „No More Dancing” în toate beach-bar-urile cu program de funcționare non-stop”, spun cei din primăria Limanu.

Măsurile adoptate sunt luate pentru binele celor care vin în vacanță în Vama Veche sau 2 Mai, de aceea ei trebuie să înțeleagă și să respecte aceste reguli, spun oficialii.

„Recomand tuturor operatorilor economici care lucrează cu public numeros să înceapă să testeze personalul. Astfel, riscurile s-ar diminua, atât pentru cei care locuiesc aici cât și pentru turiști. Nu ne dorim să schimbam Vama Veche și nici să fim acuzați că îngrădim opțiunile oamenilor de a-și petrece timpul liber. Dar, trăim o amenințare reala, iar agenții economici au fost extrem de receptivi. Este un exercițiu de responsabilitate civica, de solidaritate”, spune Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

FOTO – sursa: primăria Limanu

Cele mai populare

Recent Comments