10.4 C
Constanța
miercuri, octombrie 27, 2021
AcasăActualitateMohammad Murad se pregătește de alegeri. A cumpărat o televiziune locală

Mohammad Murad se pregătește de alegeri. A cumpărat o televiziune locală

Mohammad Murad susține că va candida pentru funcția de primar al orașului Constanța. Omul de afaceri nu a anunțat ce formațiune politică îl va sprijini, spunând doar că toate informațiile le va oferi în momentul inaugurării complexului Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Olimp.

Conform Pagina de Media, familia Murad a preluat pachetul majoritar al televiziunii Litoral TV, transferul fiind aprobat în ședința de miercuri, 1 iulie, a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Litoral TV este o televiziune regională care emite în județele Constanța, Tulcea și Ialomița, având sediul în orașul Năvodari.

Brands Duel SRL, firma care a preluat televiziunea, are sediul în Hotelul Phoenicia din București, fiind deținută în proporție de 99,92% de United Business Solution SRL, firmă controlată de libanezul Morad Hassan, fratele lui Mohammad Murad.

Familia Murad a cumpărat televiziunea de la SC Media Est Vision SRL, cu sediul în Năvodari, deținută de Ramona Mureș, apropiată a fostului primar Nicolae Matei.

Cele mai populare

Recent Comments