-2.9 C
Constanța
duminică, martie 7, 2021
Acasă Primării Dobrogene VIDEO Primăria Constanța, acuzată că minte. „Este o intoxicare ieftină”

VIDEO Primăria Constanța, acuzată că minte. „Este o intoxicare ieftină”

Primăria municipiului Constanța a postat miercuri, 01 iulie, un film în care prezenta investițiile făcute la Complexul sportiv „Gheorghe Hagi”. Printre altele, Eugen Căruntu, director executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, susține că au primit cereri de la mai multe cluburi sportive, inclusiv Metalul, pentru a-și antrena copiii. Totul este o mincină, spune Valentin Șurghie.

Scandalul dintre ACS Metalul Constanța, reprezentată de Valentin Șurghie, și Primăria Constanței continuă și dincolo de sălile de judecată. Administrația publică este acuzată că minte într-un clip postat chiar pe pagina oficială de Facebook.

„În curând, toți copiii Constanței sunt așteptați să se antreneze aici, avem deja cereri de la cluburile F.C.FARUL, PERFORMER și METALUL care ne-au contactat și ne-au spus că vor să își desfășoare activitatea pe acest teren”, spune Eugen Căruntu, director executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

https://www.facebook.com/PrimariaConstanta/videos/341277153685859/

De cealaltă parte, Valentin Șurghie „dezminte spusele individului de la Primăria Constanța care afirma că ar fi fost contactat de cineva din cadrul Clubului Metalul, ca să facem antrenamentele la Farul. Este o INTOXICARE ieftină a Primăriei prin fel de fel de indivizi. ACS Metalul nu a contactat pe nimeni din primărie pentru a cere să joace pe terenul sintetic din complexul Farul”.

Mai mult, Șurghie spune că toți copiii care sunt legitimați la ACS Metalul sunt plecați în cantonament pentr „a fi protejați psihic de intervenția ilegală și brutată a primăriei în scopul preluării prin forță a bazei noastre spotive din posesia Metalul”.

Vă reamintim, între ACS Metalul și primăria Constanța este un conflict deschis referitor la baza sportivă din zona Badea Cârțan. Primăria a emis o hotărâre de demolare a construcților aparținând celor de la Metalul (vestiare, tribune, clădire administrativă etc), apoi a intrat cu buldozerul și agenți de pază pentru a le demola. În acea zonă, Compania Națională de Investiții va construi o Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri.

Citește și: Șurghie, “Clubul Sportiv Metalul”: Reprezentantul primăriei a ordonat să dea cu fadroma peste oameni


FOTO: Intervenția primăriei la clubul Metalul

Cele mai populare

Primul laborator de optică medicală din Constanța: „Atelierele Șapira”

Timp de mai bine de 30 de ani, întreprinzătorul Pincus Șapira și-a pus amprenta asupra activităților comerciale ale Constanței interbelice. Domeniile afacerilor sale de...

Miniporturi la Ostrov, Rasova, Ghindărești și Topalu. Bogdan Bola: „Acest proiect nu trebuie ratat”

Soarta unui proiect care suna promițător pentru dezvoltarea turistică a zonei de vest a județului Constanța, amenajarea unor miniporturi turistice pe Dunăre, a intrat...

„Salonul de primăvară” – Expoziție organizată în memoria Doinei Păuleanu

Odată cu redeschiderea Muzeului de Artă din Constanța, pe 26 februarie 2021, au început și primele activități de anul acesta ale instituției de cultură....

Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere explicații primăriei

Lucrări executate la rețelele de utilități, care nu au mai adus trama stradală la forma inițială, se întâlnesc la tot pasul prin orașul Năvodari....

Recent Comments