Lucrări de mântuială semnalate la Perla Litoralului, complexul inaugurat cu fast de Mohammad Murad

În luna august 2020, omul de afaceri Mohammad Murad inaugura cu fast complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp, după ce în pelerinaj la „Perla Litoralului” fusese chiar premierul de la acea vreme, Ludovic Orban.

Complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost renovat cu milioane de eruro de către omul de afaceri Mohammad Murad, cel care a vrut să devină și primarul orașului Mangalia.

Complexul a fost construit la începutul anilor 70, iar în perioada comunistă veneau aici numai turişti străini.

Lucrări de mântuială

Abdurefi Semiran (președinte USR Mangalia) scrie pe contul ei de Facebook că astăzi a trecut prin zona acestui complex, iar la numai 6 luni de la inaugurare, lucrurile nu arată deloc bine.

„Dacă cel mai mare investitor in industria hoteliera a băgat 15 milioane de euro ca sa reînvie o minunăție arhitectonică din anii 80 și s-o aducă la nivelul de prost gust si kitsch desavârșit de acum, atunci mai bine rămânea o ruină, căci tot mai păstra ceva din frumusețea de altadată”, scrie Abdurefi.

„Plasticul atârnă din abundență peste tot, chitul alb din mozaicul bleu, țigla din tablă ALBASTRĂ si culminând cu busturile schimonosite in gips ale lui Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu si Mihai Eminescu, fără vreo legătură aparentă intre cele trei personaje, poate doar prenumele”, scrie aceasta.

sursa foto: Abdurefi Semiran

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza