Mohammad Murad pierde alegerile la Mangalia. BEC i-a respins cererea de anulare a scrutinului

Biroul Electoral Central a decis asăzi să respingă cererea lui Mohammad Murad de a anula alegerile locale din data de 27 septembrie, desfășurate în municipiul Mangalia. Informația este furnizată chiar de liderul ALDE Mangalia, Leonard Tănase.

Murad a pierdut alegerile pentru funcția de primar al mangaliei în fața liberalului Cristian Radu, cel care este și primarul în funcție al orașului.

Nemulțumit de rezultat, Murad a cerut BEC să anuleze alegerile deoarece a considerat că evenimentele petrecute chiar în ziua de duminică, 27 septembrie, au influențar rezultatele. Mohammad Murad face referire la momentul în care Poliția a oprit în trafic o mașină a staff-ului său, mașină în care s-au descoperit materiale de propagandă electorală și suma de 160.000 de lei, banu cu care polițiștii bănuiesc că s-ar fi cumpărat voturi.

Incidentul a fost prezentat de unele publicații în mod exagerat, informația apărută în piață fiind aceea că Murad ar fi fost reținut de poliție, lucru care nu s-a întâmplat. Doar șoferul mașinii a fost condus la secție, apoi, în prezența unui avocat mașina a fost controlată de oamenii legii.

Mohammad Murad nu a explicat ce era cu acea sumă mare de bani în mașină și de ce mașina care aparține grupului său de firme a fost văzută în ziua alegerilor în diferite cartiere ale Mangaliei, cartiere unde locuiesc persoane mai sărace.

Urmărește-ne pe:

Doneaza