2.4 C
Constanța
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăPrimării DobrogenePetrecerea cu muzică și grătare anunțată de primarul comunei Smârdan, interzisă de...

Petrecerea cu muzică și grătare anunțată de primarul comunei Smârdan, interzisă de autorități

Vasile Mărculescu (PSD) a fost ales primar al comunei Smârdan (Tulcea) cu 93% din voturi. După aflarea rezultatului, edilul a anunțat o mare petrecere cu grătare și muzică.

„Duminică, 4.10.2020, vă invităm la un grătar asezonat cu muzică de calitate și voie bună pentru a sărbători împreună victoria. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și continuăm împreună în echipa faptelor”,a scris Vasile Mărculescu luni, 28 septembrie, după aflarea rezulatelor.

Doar că, planul primarului de a da o petrecere în comună a fost stricat de autoritățile care i-au reamintit că ne aflăm în plină pandemie de COVID-19.

„Întrucât am anunțat organizarea unei petreceri câmpenești în data de 4.10.2020, dorim să vă aducem la cunoștință că în urma avertizărilor primite de la structuri din cadrul MAI, este interzisă organizarea acestui fel de eveniment în contextul pandemiei SARS-CoV-2. Vă promitem organizarea petrecerii odată cu ridicarea interdicției. Suntem echipa care ne ținem de promisiuni”, a revenit cu un mesaj joi, 1 octombrie, Vasile Mărculescu.

foto: Fb/Lică Mărculescu

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments