-0.6 C
Constanța
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăTOP-ȘTIRIJudecătoarea Ardeleanu, demon și înger pentru Nicușor Constantinescu. „Cum să paradești oameni...

Judecătoarea Ardeleanu, demon și înger pentru Nicușor Constantinescu. „Cum să paradești oameni pe culoar”

Nicușor Constantinescu a fost achitat marți, 4 mai, în dosarul în care era acuzat de abuz în serviciu pentru că a cheltuit 400.000 de lei pentru servicii de publicitate încălcând legea achizițiilor publice.

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă. Cea care a dat sentința de astăzi în favoarea lui Nicușor Constantinescu este judecătoarea Antoaneta Ardeleanu, un magistrat care a mai judecat și alte dosare cu același inculpat.

Ardeleanu este cea care a achitat-o în prima instanță pe Virginia Uzun, fosta șefă a SPIT Constanța, apoi judecătorii Curții de Apel au condamnat-o definitiv la 2,8 ani cu suspendare.

Antoaneta Ardeleanu a fost judecătorul care a avut pe masă mai multe dosare ale lui Nicușor Constantinescu: Fantasio, Elicopterul SMURD și Combat Press. În primele două dosare, fostul șef al Consiliului Județean Constanța a fost condamnat la ani de închisoare (8 și 4 ani), în cel din urmă, a cărui sentință a fost dată astăzi, a fost achitat.

Nicușor Constantinescu: „Un judecător de culoar”

Pe 8 august 2018, Nicușor Constantinescu, aflat în Penitenciarul Poarta Albă, se dezlănțuia pe Facebook împotriva judecătoarei Ardeleanu.

„Un nou episod, în reluare, despre cum să paradești oameni pe culoar, s-a produs ieri, pentru a câta oară, la Tribunalul Constanța. Un judecător de culoar, Antoaneta Ardeleanu, soția unui procuror cu funcție de conducere la DIICOT (că paradeala se realizează în binoame, deci și în familie) a dat o nouă soluție nelegală, cu nesocotirea decizie CCR 405/2016, la fel ca și colegii săi: Dan Iulian Năstase, Ianca Andreea,Iulia Cezara Suciu,Ciprian Coadă și alți parteneri de paradeală ai procurorilor DNA din instanțele constănțene, unde există maxim 3-4 judecători care nu își fac robele de rușine”.

Un an mai târziu, în 10 aprilie 2019, același Nicușor Constantinescu scria din spatele gratiilor: „Am stabilit cu avocații recuzarea judecătoarei Ardeleanu Antoneta, care m-a judecat și condamnat în dosarul ,,Fantasio“ la 8 ani de închisoare … Aceeași judecătoare Ardeleanu, avansată șefa secției penale a Tribunalului Constanța, mi-a fost distribuită de către binom în alte 2 dosare penale…dosarul ,,Elicopterul”, iar celălalt în ,,Combat press”.

sursa foto: Facebook/Nicusor Constantinescu

Citește și:

2 COMENTARII

  1. D-na judecătoarei Ardeleanu Antoneta,poate face o radiografie mai in profunzime.care sunt spagari de tot iau ascuns furaciunile la acest spagari ai jud Constanta.Ca Banditi astea ne cred si o natie de prosti.Cum ma crede domnisoara Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de smecheri pe mine.Dar superiori,MAI,Justitie si departamentele subordonate acestot instituti inca nu au priceput ca de doua deceni,acest grup infractional sau Urinat si Kakat pe imaginea lor statului de drept si Constitutia Ro.Au ascuns si musamlizat adevarul la comanda,fara sa faca dreptate corecta si onesta in spiritul legi.Pentru ca au Juramntul de magistrati falsi,Kol Nidre,fara valoare.

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments