-2.9 C
Constanța
duminică, martie 7, 2021
Acasă Actualitate Încep lucrările la blocul din Portul Tomis, după 15 ani de paragină

Încep lucrările la blocul din Portul Tomis, după 15 ani de paragină

Lucrările de finalizare a clădirii lăsată peste 15 ani în paragină în Portul Tomis din Constanța vor începe săptămâna viitoare, au declarat pentru „Dobrogea Live” reprezentanții brokerului care se ocupă de vânzarea imobilului.

Macaraua principală a fost montată zilele acestea la baza șantierului, iar de îndată ce ISCIR avizează utilajul, lucrările vor intra în linie dreaptă.

Finalizarea lucrărilor este programată pentru anul viitor, când imobilul va avea primii locatari la aproape 20 de ani de la începerea construcției.

Proprietarii clădirii au scos deja la vânzare apartamentele din ambițiosul proiect de lux, unde patru camere pot fi achiziționate și la prețul de un milion de euro.

Imaginile randate ale proiectului prezintă un proiect imobiliar de lux care cuprinde 33 de apartamente, un centru SPA cu piscină, spații de conferințe și birouri, spații comerciale și restaurante.

Apartamentele de lux simulate pe computer, care sunt scoase la vânzare cu un milion de euro, au o suprafață utilă de puțin peste 200 de metri, patru camere și două balcoane.

De când a fost construită, clădirea a avut mai multe rânduri de proprietari, iar în prezent este deținută de AZ Primus Holding din Cipru și Rico Imobiliare din Constanța.

1 COMENTARIU

  1. uuuuuuu…. scumpa Constanta asta   Randarea aia arata ca dracu’ ( au facut economie si la asta). Crivat, saratura, iarna o imagine de cosmar, vara parcarea de vise rele + plus ca nu „bate” cu nimic din zona ( arhitectii aia de Constanta – cum de au dat aviz ( ma intreb ca proasta) ). Ceva urat, prost – da’ in Portul Tomis….. si precis ca se gasesc niste neica nimeni, fara gust dar cu multi bani sa si cumpere. „Monte Carlo” de port Tomis…. ( ma lasi?!) Acum stiu ce pret sa bag si eu la apartamentul meu din Constanta de unde se vede un colt de port 🤪🤣!!!!

Comments are closed.

Cele mai populare

Primul laborator de optică medicală din Constanța: „Atelierele Șapira”

Timp de mai bine de 30 de ani, întreprinzătorul Pincus Șapira și-a pus amprenta asupra activităților comerciale ale Constanței interbelice. Domeniile afacerilor sale de...

Miniporturi la Ostrov, Rasova, Ghindărești și Topalu. Bogdan Bola: „Acest proiect nu trebuie ratat”

Soarta unui proiect care suna promițător pentru dezvoltarea turistică a zonei de vest a județului Constanța, amenajarea unor miniporturi turistice pe Dunăre, a intrat...

„Salonul de primăvară” – Expoziție organizată în memoria Doinei Păuleanu

Odată cu redeschiderea Muzeului de Artă din Constanța, pe 26 februarie 2021, au început și primele activități de anul acesta ale instituției de cultură....

Daniel Dumitrescu (PNL): Orașul Năvodari arată ca după bombardament. Președintele liberal cere explicații primăriei

Lucrări executate la rețelele de utilități, care nu au mai adus trama stradală la forma inițială, se întâlnesc la tot pasul prin orașul Năvodari....

Recent Comments