Harry-Michelle Boiagian, înlăturat de la șefia Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța

Harry-Michelle Boiagian a fost detașat la Inspectoratul de Stat în Construcții Argeș, după ce 11 ani a fost șeful filialei județene Constanța.

Boiagian pune transferul pe seama unor intervenții “pornite de la Constanța” și spune că dacă nu va fi rechemat pe postul de pe care a fost înlăturat, ar putea să ia în calcul o acțiune în instanță.

“S-au făcut niște acuzații neadevărate, nefondate pornite de la Constanța. Oficial sunt detașat temporar. Deocamdată m-am suspus deciziei, dar dacă nu se revine asupra ei, probabil voi lua în calcul găsirea dreptății în instață. Îmi văd deocamdată de pătrățica mea până când nu voi mai suporta”, a declarat Boiagian pentru “Dobrogea Live”.

Întrebat dacă la baza deciziei de detașare au stat influențe din sfera intereselor imobiliare, fostul șef al ISC Constanța a răspuns că “spețele sunt suprapuse, sunt mai multe adunate”.

Surse “Dobrogea Live” afirmă că intervenția despre care vorbește Boiagian poartă numele de Dayan Fetislam, fostul șef al Inspectoratului Regional Sud-Est, structură care s-a desființat anul acesta.

Reprezentanții ISC Constanța ne-au șpus că în prezent, activitatea de la malul mării de este coordnată de ISC București.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza