0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăActualitateFlorin Cîțu și „bacșișul de 50.000 de lei”, la Vama Veche. Primar:...

Florin Cîțu și „bacșișul de 50.000 de lei”, la Vama Veche. Primar: „S-a născut talent, a murit speranță”

Tot mai mulți primari își arată nemulțumirea pentru modul în care premierul demis a ales să împartă banii din fondul de rezervă al Guvernului. Printre ei este și Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, de care aparține Vama Veche.

Pentru că are un primar PSD, comuna a primit doar 50.000 de lei.

Citește și: Comunitățile cu primari PSD, pedepsite de Guvern. Cum a împărțit Florin Cîțu banii în județul Constanța

Un bacșiș de 50.000 de lei, la Vama Veche! Deși a venit până la Vamă să bea o cafeluță, Florin Cîțu a uitat deja că există Limanu, 2 Mai, Vama Veche sau Hagieni. Probabil că a ajuns până aici cu GPS-ul sau cu SPP-ul. Domnul Cîțu ne-a aruncat azi noapte, din pixul de premier-demis, un bacșiș de 50 de mii de lei (cam 10 mii de euro) din buget pentru cafeaua băută pe plajă, cu care ar trebui să ne gospodărim noi, ca și comună. La ai lui peneliști a dat milioane”, spune primarul.

„După ce s-a războit cu toată lumea, ca să se facă șef la PNL, domnul premier-demis s-a luat la trântă și cu oamenii din Limanu. Și nu e prima oară. Vrea să ne bage pe gât culoarea galbenă. Să fie sănătos. Omul nu poate și nu știe mai mult. S-a născut talent, a murit speranță.

Deși pare că vrea mai degrabă să ne „omoare” și să ne pună pe butuci, îl anunț pe domnul prim-demis al țării și pe colegii lui de la PNL Constanța, că n-o să le iasă. Avem proiecte și o să continuăm să ne dezvoltăm.

Iar cei 50 de mii de lei îi vom investi cu cap, în dotări la o școală, unde copiii să învețe cum e cu bunul simț. Adică ceva ce domnul Cîțu nu are.

PS. Domnul premier-demis și-a plătit cu ocazia asta și datoria pentru Congresul cu 5.000 de oameni. Peste 90% din banii alocați județului Constanța s-au dus la comunități conduse de PNL. Și la fel e prin toată țara”, conchide primarul Daniel Georgescu.

FOTO: Florin Cîțu în Vama Veche sursa: Reporter NTV

Citește și:

Cele mai populare

Recent Comments