Felix Stroe renovează restaurantul Hotelului Tineretului (BTT), însă nu și clădirea

Firma Dacia Tour, controlată de baronul PSD Felix Stroe, a început lucrările de reabilitare a terasei și restaurantului de la parterul Hotelului Tineretului din centrul vechi al Constanței, aflat în stare avansată de degradare de peste 6 ani.

Deși fostul BTT are nevoie de reparații capitale, șeful PSD Constanța a făcut demersuri doar pentru renovarea pergolei, terasei și restaurantului, nu și pentru hotel în sine.

În registrul certificatelor de urbanism și autorizațiilor de construire a Primăriei Constanța nu figurează niciun demers care să indice că parlamentarul intenționează să renoveze și hotelul.

Reabilitare restaurant hotel Tineretului BTT 1
Felix Stroe renovează restaurantul Hotelului Tineretului (BTT), însă nu și clădirea 2

În autorizația obținută de la Primăria Constanța se menționează că deși beneficiarul investiției este Dacia Tour, lucrările sunt destinate firmei Koong BTT, care, cel mai probabil, va amenaja un nou local la parterul clădirii degradate.

Ipoteza este susținută și de faptul că administratorul firmei pentru care se realizează lucrarea este Ion Budi, proprietarul cluburilor LUV.

Hotelul BTT, cu o capacitate de 148 de locuri de cazare, a intrat în posesia lui Felix Stroe și Ion Dumitrache (șeful PSD pe municipiu) în urmă cu 23 de ani, când l-au preluat de la Fundația Județeană pentru Tineret printr-o serie de manevre îngropate de timp.

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza