PoliticăFelicia Ovanesian poate candida la Primăria Constanța. Instanța a respins contestația formulată...

Felicia Ovanesian poate candida la Primăria Constanța. Instanța a respins contestația formulată de Anastase Rucă

„Un domn, RUCA ANASTASE, mi-a contestat candidatura! Sau candidaturile! Nu se înțelege, e nițel haotic! Pare un fals, o să facă avocatul meu ce e de făcut! Că mi-am luat avocat! Scump! M-a costat o grămadă de bani, dar dacă se respinge contestația recuperez de la dl RUCA. Sper să recupereze și dumnealui de la cine l-a pus să facă asta! Nu știu dacă a luat în calcul și asta…”, a scris Felicia Ovanesian pe pagina sa de Facebook în după-amiaza zilei de luni, 29 aprilie.

Contestația formulată de Anastase Rucă a fost judecată în regim de urgență, iar magistrații Judecătoriei Constanța au respins-o. Decizia nu este definitivă.

„Respinge contestaţia formulată de contestatorul Rucă Anastase, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa. După rămânerea definitivă, hotărârea se aduce de îndată la cunoştinţă Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală nr. 1 Constanţa, în vederea definitivării candidaturilor. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 29.04.2024.”

Citește și:

Urmărește-ne pe:

Doneaza