PoliticăFelicia Ovanesian, candidat independent: „Sunt singura care poate pune capăt corupției din...

Felicia Ovanesian, candidat independent: „Sunt singura care poate pune capăt corupției din Primăria Constanța”

Felicia Ovanesian și-a depus vineri, 26 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al muncipiului Constanța. La ieșirea din sediul Biroului Electoral, candidata a făcut mai multe declarații cu privire la proiectele sale de revigorare a orașului. Ovanesian a fost, până în martie 2023, city managerul orașului.

Citește și: Felicia Ovanesian: Există corupție în Primăria Constanța și ea are legătură cu marii prestatori de servicii, printre care și POLARIS

„Sunt oficial candidat independent. Cred că este vremea să aibă Constanța, din nou, un primar independent. Cred că ne-am convins cu toții despre ce pot partidele politice: puțin spre nimic din ceea ce au promis.

Mă preocupă corupția, și am certitudinea de la nivelul administrației locale că sunt cam singura care-i pot pune capăt pentru că, spre deosebire de toți ceilalți care v-au vorbit de-a lungul timpului despre corupție, eu chiar am luat măsuri în Primăria Constanța în sensul că am eliminat funcționari care nu aveau ce căuta în corpul funcționarilor publici, am sancționat funcționari care și-au îndeplinit defectuos atribuțiile”, a spus Ovanesian.

Citește și: Felicia Ovanesian, candidată la Primăria Constanța: „Sunt convinsă că am soluții viabile ca să ne fie mai bine”

De asemenea, candidata a afirmat că este vremea ca la nivelul administrației locale să se reinventeze respectul, respectul administrației față de cetățean și nu invers.

Mă preocupă dezvoltarea economică a Constanței. Reafirm faptul că poate stăm mai prost ca la nivelul anului 1990, iar lucrul acesta trebuie să se schimbe urgent. Aceasta se poate face prin facilități fiscale care țin de Consiliul Local acordate agenților economici, prin mult lobby care să permită atragerea de investitori importanți și prin calitatea de partener loial al primăriei față de agenții economici.

Mă preocupă, în egală măsură, siguranța la nivelul municipiului Constanța. Din punctul meu de vedere, drogurile s-au dus la un nivel inimaginabil, crează pericole mari la nivel de infracționalitate, sănătate și corupție. Este nevoie să întărim siguranța cetățenilor la nivel local prin echiparea și dotarea Poliției Locale și prin prezența permanentă pe străzi a acestora”, a mai declarat Felicia Ovanesian.

În final, candidata a spus că este singura care poate pune capăt problemelor din urbanism, pentru că îl pricep, spre deosebire de toți ceilalți care vorbesc despre aceste aspecte. Am dovedit că am capacitatea de a anula acte administrative emise în urbanism și care sunt vătămătoare pentru oraș.

Țin foarte mult ca municipiul Constanța să devină un oraș verde și am să fac tot ce ține în puterea mea ca acest lucru să se întâmple. Sunt singura care am inițiat proiectarea primului parc de mari dimensiuni din umtimii 35 de ani. Din păcate, proiectul este suspendat de administrația locală”.

Urmărește-ne pe:

Doneaza