PoliticăFelicia Ovanesian, candidat independent: „Eliminăm mafia cimitirelor din municipiul Constanța”

Felicia Ovanesian, candidat independent: „Eliminăm mafia cimitirelor din municipiul Constanța”

Felicia Nadina Ovanesian este candidat independent la funcția de primar al municipiului Constanța și de consilier local Constanța. O găsiți pe buletinele de vot la poziția 11 – primar, respectiv 12-consiliul local.

Eliminăm mafia cimitirelor cu conexiuni puternice în administrația locală”, spune Felicia Ovanesian referindu-se la o problemă importantă cu care se confruntă constănțenii: locurile de veci.

Citește și: Felicia Ovanesian: Mamaia a avut 60 ha de spațiu verde, acum nu mai are nici 10 ha. Constanța nu dispune de mai mult de…

Cum va rezolva ea această prolemă? Prin așezarea pe baze corecte și legale a administrației cimitirelor, asigurarea curățeniei, iluminatului, eliminarea corupției, a speculei cu locuri de veci, a exhumărilor nelegale și eliminarea prețurilor aberante practicate de prestatorii de servicii din domeniu.

Cimitirele sunt administrate cu încălcarea legii, cu complicitatea admistrațiilor politice; locurile de veci sunt traficate; prețurile sunt imposibil de suportat de cetățenii de rând… Cimitirele sunt focare de infecție și lipsă de respect pentru cei dragi plecați dintre noi”, mai spune Felicia Ovanesian.

Citește și: Felicia Ovanesian, candidat independent la Primăria Constanța: „Fără blocuri între case – corupția din urbanism a mutilat orașul”

Comandat de Felicia Nadina Ovanesian; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 24240164

Urmărește-ne pe:

Doneaza