10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăActualitateExplicațiile halucinante ale regiei conduse de Teo Hira. De ce a publicat...

Explicațiile halucinante ale regiei conduse de Teo Hira. De ce a publicat RAEDPP amenda unui constănțean

După trei săptămâni de gândire, RAEDPP Constanța explică modul în care a intrat în posesia unui proces-verbal de contravenție prin care un constănțșean era amendat cu 3.000 de lei pentru că a aruncat o canapea la gunoi.

La începutul lunii august, Dobrogea Live vă prezenta faptul că RAEDPP Constanța și Teo Hira, directorul regiei, au publicat un proces-verbal de contravenție deși nu au nicio atribuție în acest sens. Povestea cazului o găsiți aici.

RAEDPP Constanța a răspuns după trei săptămâni solicitărilor „Dobrogea Live” de a explica modul în care a intrat în posesia acelui proces verbal de contravenție, deși nu aveau niciun drept, mai ales că cel amendat încă nu primise prin poștă un exemplar din amendă.

Citește și: Constănțenii, expuși abuzurilor RAEDPP. Regia lui Teo Hira face ce vrea în municipiu | Dobrogea Live

„Documentul menționat a ajuns anonimizat în posesia Serviciului Administrativ Henri Coandă prin intermediul persoanei sancționate”, explică RAEDPP. Regia nu răspunde și la întrebarea dacă avea dreptul de a face publice astfel de documente sau nu.

Răspunsul oficial al RAEDPP Constanța pare a fi cusut cu ață albă deoarece, conform declarațiilor șefului Poliției Locale Constanța, documentul procesul verbal prezentat de Teo Hira pe pagina sa de Facebook și transmis de RAEDPP presei este „exemplarul aflat în posesia Poliției Locale”, contravenientul urmând să primească un exemplar prin poștă deoarece a refuzat semnarea procesului-verbal.

Citește și: Firma care construiește casa fratelui lui Teo Hira a câștigat trei contracte de la RAEDPP într-o singură lună

Așadar, Teo Hira ne spune că în 24 de ore, Poliția Locală a întocmit amenda, a trimis-o prin poștă, a ajuns la contravenient, acesta a anonimizat-o și s-a prezentat conștincios (de ce, nu se explică) la Serviciul Administrativ al RAEDPP din cartierul Henri Coandă.

Pe 4 august, Teo Hira publica PV încheiat în data de 3 august.

De remarcat faptul că persoana amendată a avut posibilitatea ca în acest interval scurt, demn de Jocurile Olimpice, să scaneze și anonimizeze digital amenda pe care tocmai o primise.

Întregul PV de contravenție a fost publicat de RAEDPP și Teo Hira

Dincolo de explicațiile halucinante ale RAEDPP Constanța rămâne întrebarea de ce și cum ajung amenzile Poliției locale la cheremul lui Teo Hira și a regiei sale, instituția care nu are niciun drept de a primi și publica astfel de documente.

Citește și: Firma inculpatului Ciorbă, soțul avocatei Laura Vicol, face sponsorizări pentru administrația Chițac | Dobrogea Live

Cele mai populare

Recent Comments