2.4 C
Constanța
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăJustițieFirma inculpatului Ciorbă, soțul avocatei Laura Vicol, face sponsorizări pentru administrația Chițac

Firma inculpatului Ciorbă, soțul avocatei Laura Vicol, face sponsorizări pentru administrația Chițac

City managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, a dat astăzi startul lucrărilor unui proiect prin care constănțenii vor putea face fitness în aer liber. Proiectul, în valoare de 250.000 lei, va fi realizat în baza unui contract de sponsorizare încheiat între Primăria Constanța și Nordis Management SRL.

Sponsorizarea vine din partea SC Nordis Management SRL, cunoscut dezvoltator imobiliar la malul mării, o firmă în care asociat majoritar este un inculpat trimis în judecată.

SC Nordis Management SRL, firma atât de binevoitoare cu sponsorizările pentru administrația Chițac, îi are ca asociați, conform Confidas, pe Ciorbă Vladimir Răzvan (46%), Poştoacă Gheorghe – Emanuel (41%), Mihai Alexandru (8%) și Poștoacă Nicolae Cristian cu (5%). Administrarea societății este în mâinile lui Gheorghe Poștoacă, cel care în anul 2008 a înființat această companie.

Un inculpat darnic cu Primăria Constanța

Ciorbă Vladimir Răzvan, cel care deține cele mai multe părți sociale în SC Nordis Management SRL, este soțul avocatei Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina, care în 2020 a intrat în Parlament ca deputat de Dolj din partea PSD. Laura Vicol a fost avocatul Alinei Bica, fostă șefă a DIICOT, și a lui Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare.

De altfel, soții Dragomir (anchetați în dosarul Black Cube) au fost nașii de cununie religioasă ai Laurei și Vladimir Ciorbă (2017). De la nuntă nu a lipsit nici fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, avocata lui Daniel Dragomir în dosarul în care fostul ofițer SRI este suspect că a pus la cale o campanie de denigerare a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Ciorbă Vladimir Răzvan este trimis în judecată pentru constituire de grup infracțional organizat în dosarul 18266/3/2015. El a fost cercetat de DNA și în dosarul în care a fost inculpat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, Sebastian Ghiță, Mircea Cosma și Vlad Cosma.

Conform declarației de avere depusă de deputata Laura Vicol, soțul acesteia, Ciorbă Vladimir Răzvan, a încasat de la SC Nordis Management SRL un salariu de peste 143.000 de lei anual.

Ovanesian se laudă cu sponsorizarea

Primăria Constanța, prin vocea avocatei-administrator al orașului Felicia Ovanesian a anunțat astăzi că a semnat un contract de sponsorizare cu firma menționată pentru realizarea unui parc tematic (fitness) în zona plajei Modern.

Felicia Ovanesian la lansarea proiectului

„Spațiul de agrement se află pe plaja Modern, ceea ce va face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber. Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat și va fi înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Nu vor lipsi nici băncile, coșurile de gunoi ori stâlpii de iluminat pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută și după lăsarea serii”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

„Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea un spațiu de agrement pentru fitness. Vom avea parte și de o zonă de spațiu verde care va fi dotată cu sistem de irigații, o pergolă pentru umbră și toate condițiile pentru a putea desfășura aceste activități în mod decent“, spune Felicia Ovanesian.

sursa foto deschidere (Laura Vicol și Ciorbă Vladimir Răzvan): stiri pe surse

Cele mai populare

Recent Comments