2.4 C
Constanța
joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticăElena Băsescu deschide lista PMP Constanța la parlamentare

Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța la parlamentare

Elena Băsescu este prima propunere a PMP Constanța pentru Camera Deputaților, la viitorele alegeri parlamentare. Informația a fost confirmată chiar de ea.

„Am acceptat propunerea onorantă a preşedintelui PMP, Eugen Tomac, şi a preşedintelui filialei judeţene Constanţa, Claudiu Palaz, de a deschide lista pentru Camera Deputaţilor din acest judeţ la alegerile parlamentare din decembrie”, scrie Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, aceasta afirmă că experiența de europarlamentar, dar și cea de mamă, o pot ajuta în noul mandat de deputat.

„Cred că pot pune în valoare atât experienţa acumulată în Parlamentul European în perioada 2009 – 2014, cât şi lucrurile pe care le-am învăţat din postura de mamă care îşi creşte singură cei trei copii.

Dacă locuitorii judeţului Constanța îmi vor acorda încrederea lor, în Parlamentul României, voi promova un pachet legislativ pentru rezolvarea (măcar parţială) a problemei natalităţii şi pentru sprijinirea familiilor monoparentale. Sunt convinsă că PMP îşi va atinge obiectivul la alegerile parlamentare şi va deveni a treia forţă politică a ţării.”

Foto: Facebook/Elena Băsescu

1 COMENTARIU

  1. Baieti, sapati mai adanc, scrieti mai apasat, cu fapte si cifre, cu detalii din culise, cu fotografii si documente. Scrieti istorii si dezvaluiti personaje. Asa, cate trei cuvinte pe articol, pe care oricum le stie toata lumea locului, pot scrie si copii de gradinita – e plin internetul de „gazetari” imaturi dar cu pretentii de pulitzer. Jurnalism inseamna mai mult decat cateva randuri asternute pe servetel sau pe mobil, dimineata, la cafea. Da, e greu sa sapi si sa te documentezi altundeva decat pe google, sa construiesti cu rabdare un punct de vedere, sa publici un articol care dezvaluie ceva semnificativ, care da o directie de investigatie altor autoritati sau care lasa o amprenta in mintea si sufletul cititorului, care contureaza portrete, care dezvaluie interese si conexiuni subterane cu efecte asupra cetateanului simplu, care creaza indoiala rezonabila cu privire la subiectul care altfel se prezinta in lumina eroica, care ridica intrebari, care genereaza o emotie. Daca vreti sa fiti jurnalisti, faceti jurnalism. Si viceversa. In momentul asta, articolele voastre nu difera cu nimic de o sueta de doua minute la coltul strazii.

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments