PoliticăDeputatul George Șișcu (PNL), „îngrijorat” la TV de soarta drumului expres Tulcea-Constanța....

Deputatul George Șișcu (PNL), „îngrijorat” la TV de soarta drumului expres Tulcea-Constanța. Ca parlamentar, nu a făcut nimic

George Șișcu, deputat PNL de Tulcea, este candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea. Poate așa se explică „activitatea” sa deosebită pe rețelele sociale și pe la unele televiziuni unde pare că „moare de grija” tulcenilor. Însă, analizând activitatea din acest mandat de parlamentar, vedem că pe Șișcu nu l-a prea interesat soarta județului său.

Citește și: Cine este George Șișcu, propunerea PNL Tulcea la Camera Deputaților. A vorbit 17 minute în Parlament

„Necesitatea unor drumuri expres de la Podul de la Măcin și până la Tulcea și de la Tulcea la Constanța este extraordinar de importantă…Durerea noastră este că se amână în frumosul specific românesc. Cu toate că sunt semnate contractele de patru ani, cred, au întimpinat tot felul de probleme”, a spus Șișcu la Realitatea TV, într-o emisiune cu vădit caracter electoral.

Drumurile expres de la Măcin la Tulcea și de la Tulcea la Constanța vor deschide Dobrogea întregii Românii! Sunt o maximă prioritate și voi face tot ce ține de mine pentru ca ele să devină realitate în cel mai scurt timp”, spune același George Șișcu pe contul său de Instagram.

Șișcu, „haiduc” la TV, nepăsător în Parlament

Dobrogea Live a verificat activitatea parlamentară a deputatului Șișcu (2020-prezent) tocmai pentru a vedea cât de îngrijorat, în realitate, este de soarta județului pe care acum vrea să-l conducă, mai ales a drumului expres despre care a vorbit cu atâta patos la televizor.

Astfel, dintre toate declarațiile politice, George Șișcu menționează doar de două ori (în patru ani) subiecte de interes pentru județul Tulcea (problema Bîstroe și respectul față de Delta Dunării).

La capitolul interpelări, modalitatea prin care un parlamentar poate cere explicații miniștrilor sau altor conducători de instituții publice de stat, Șișcu bifează doar două interpelări în tot acest mandat. Una face referire la situația Spitalului regional Constanța (care nu se va construi) și a doua face referire la situația șacalilor din Deltă. Așadar, deputatul PNL nu a părut interesat de situația drumului expres Tulcea-Constanța sau, poate, toate detaliile îi sunt clare.

Nici la capitolul inițiative legislative, acolo unde Șișcu și-a pus semnătura la grămadă cu alți colegi de partid, deputatul tulcean nu bifează vreo realizare specială pentru județul Tulcea. Dimpotrivă, este unul dintre semnatarii proiectului de lege privind pescuitul prin care se prevede că resursa piscicolă a Deltei Dunării trece din administrarea Ministerului Mediului, prin ARBDD, în administrarea Ministerului Agriculturii, prin ANPA – Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură.

Dobrogea Live i-a solicitat un punct de vedere deputatului George Șișcu, însă acesta nu ne-a transmis nicio poziție până la momentul publicării articolului.

George Șișcu se află la al doilea mandat de deputat, în primul mandat (2026-2020) fiind unul dintre cei mai lipsiți de activitate parlamentari din România.

Citește și: Deputatul George Șișcu, activ pe Facebook, invizibil în Parlament

Urmărește-ne pe:

Doneaza