3.4 C
Constanța
miercuri, noiembrie 30, 2022
AcasăPoliticăDeputat AUR, către Vergil Chițac: „Ați remarcat starea depresivă a orașului?”

Deputat AUR, către Vergil Chițac: „Ați remarcat starea depresivă a orașului?”

„Domnule primar, vă oferim numărul de telefon al domnului ministru, ca să aflăm când va fi furnizată căldura în Constanța”, îi spune ironic deputatul ales AUR, Dumitru Viorel Focșa primarului Constanței, Vergil Chițac.

Parlamentarul AUR este singurul care a transmis un comunicat referitor la frigul din caloriferele constănțenilor. Dacă parlamentarii PSD nu vorbesc despre problemele CET sau RADET fiind dn partidul acre a condus Constanța mai bine de două decenii, ceilalți parlamentari (PNL și USR PLUS) sunt din partidele care „guvernează” local orașul în acest moment.

Așadar, rămași singuri la capitolul criticat administrația locală, cei de la AUR l-au luat la țintă pe primarul Vergil Chițac.

„Alianța pentru Unirea Românilor – Organizația Județeană Constanța, constată cu stupoare faptul că, de mai multe zile, au loc avarii succesive la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Aseară, am aflat că ultima avarie a fost remediată și că energia termică va fi furnizată în câteva ore. Astăzi, constatăm din nou că a fost o nouă avarie… de comunicare! Constănțenii nici la această oră nu beneficiază de căldură!”, se arată în comunicatul AUR.

În realitate, spun aceștia, este vorba despre o avarie a ELCEN, din subordinea directă a ministrului liberal al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, „iar administrația locală nu își permite să deranjeze pe linie de partid.”

„Domnule primar, Vergil Chițac, după ce ne-ați anunțat că municipiul nu va fi iluminat de sărbători, pentru că este „anul deceselor” și suntem în „doliu”, acum trebuie să și murim de frig? Dumneavoastră ați remarcat tristețea înconjurătoare? Starea depresivă a orașului? Dacă din perspectivă politică nu putem avea dialog, din perspectiva țurțurilor de pe calorifere se poate avea o soluție? Cum se încălzesc copiii? Bătrânii? La lumânarea de la capul patului? Pentru că acolo se va ajunge în câteva zile dacă nu se remediază urgent furnizarea energiei termice! Am sesizat că Primăria Constanța a informat astăzi că oferă consiliere psihologică gratuită. Se încheie cu AMIN?”, se întreabă Dumitru Viorel Focșa, deputat ales al AUR de Constanța.

În consecință, AUR Constanța îi oferă ironic primarului Chițac numărul de telefon al ministrului Economiei, „ca să afle și sutele de mii de constănțeni răspunsurile la două întrebări simple?

1. De ce nu avem căldură?

2. Când vom avea căldură?

VIRGIL POPESCU – +40 752 ******”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Cele mai populare

Recent Comments