0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăCristina Rizea (USRPLUS): PNL și PSD au oficializat relația. Au ales hoția,...

Cristina Rizea (USRPLUS): PNL și PSD au oficializat relația. Au ales hoția, foamea de bani și funcții

Deputatul USRPLUS, Cristina Rizea, critică votul dat în Biroul Permanent Național al PNL de a demara negocierile PNL cu PSD în vederea formării unui viitor guvern.

„PSD și PNL au oficializat relația prin votul birourilor lor naționale. Constanța a fost în rândul celor care au votat pentru alianța cu PSD. Au ales hoția, foamea de bani și funcții. Din păcate, singurii care vor avea de suferit sunt românii”, spune Cristina Rizea.

Deputata arată că în cele opt luni cât USRPLUS a fost la guvernare alături de PNL și UDMR au dat startul reformelor care să ducă spre modernizarea României.

„Sub USL-ul renăscut se vor opri. Deja PSD a început să scoată din programul de guvernare proiectele care implică reformele. De exemplu, în educație. Le vor înlocui cu retorică populistă, fantasmagorică, care servesc principiului ” după noi potopul””, arată parlamentarul.

Cristina Rizea dă asigurări că USRPLUS va rămâne în opoziție și se va asigura că „cineva mai poartă în țara asta ideile liberalismului și ale democrației. Le vom apăra cu toate puterile noastre.”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments