0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăFelix Stroe: „PSD nu intră la guvernare pentru funcții, ci pentru a...

Felix Stroe: „PSD nu intră la guvernare pentru funcții, ci pentru a veni cu soluții”

Biroului Politic Național al PSD începe oficial negocierile cu PNL pentru a guverna România.

Senatorul Felix Stroe, președintele PSD Constanța, spune că decizia a fost luată pentru a pune în aplicare „un program de guvernare coerent și realist, care să asigure depășirea situației critice actuale din România.”

În acest context, senatorul anunâî că este necesar ca PSD să preia portofolii ministeriale, precum Finanțele sau Sănătatea.

„Nu împărțim funcții în guvern, ci sarcini și responsabilități, care să aducă stabilizare, apoi normalitate, în vederea relansării economice și sociale! Abia după ce se convine asupra programului de guvernare, considerăm că se pot discuta ministerele pe care le va coordona”, adaugă Stroe.

Senatorul asigură că „PSD nu intră la guvernare pentru funcții, ci pentru a veni cu soluții, pentru a opri dezastrul generalizat”.

PSD are deja un plan clar, cu 100 de măsuri urgente ce trebuie aplicate imediat după învestirea noului guvern.

PSD a stabilit 4 echipe de negociere cu PNL:

  • la nivel Politic – din care vor face parte cei din conducere (președintele Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prim-vicepreședinții PSD, președintele Consiliului Național și Vicepreședintele pe teme Economice, Mihai Tudose)
  • pentru Acordul Politic – coordonată de secretarul general al PSD, Paul Stănescu;
  • pentru Programul de Guvernare – coordonată de prim vice-președintele PSD Sorin Grindeanu;
  • pentru Revizuirea Constituției – coordonată de senatorul Robert Cazanciuc (pentru a analiza o eventuală reformă constituțională cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la adoptarea primei Constituții post-revoluționare.)

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments