25.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăActualitateCorina Martin: Făgădău trebuie să plece! Constanța a decăzut foarte mult

Corina Martin: Făgădău trebuie să plece! Constanța a decăzut foarte mult

Corina Martin, candidat pentru Primăria Constanța din partea Partidul Ecologist Român, a declarat pentru „Dobrogea Live” că, în mandatul actualului edil, Decebal Făgădău, orașul de decăzut.

„Făgădău trebuie să plece, a coborât orașul! Constanța a decăzut în ultima perioadă foarte mult. Orașe precum Cluj, Timișoara, Oradea și Iași au luat-o cu mult înaintea Constanței. Și este un lucru pe care îl aud în fiecare zi de la locuitori, dar în știu și eu, ca cetățean al Constanței”, a explicat fostul preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Ea a adăugat că „nu există familie cu care să mă întâlnesc să nu spună că nu există spații verzi, locuri de joacă suficiente, parcări”.

Oraș subdezvoltat economic

De asemenea, Corina Martin a acuzat actualul primar că orașul este subdezvoltat din punct de vedere economic.

„Nu a atras fonduri europene care să dezvolte orașul, nu există o dezvoltare a Constanței ca destinație de turism, măcar. Iar lista cu probleme poate continua”, a mai spus pretendentul la scaunul de primar.

Corina Martin a anunțat în urmă cu o lună că se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al Constanței din partea Partidului Ecologist Român.

Ea a renunţat la preşedinţia Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România pentru a intra în politică.

Corina Martin este fosta soție a lui Dumitru Martin, condamnat la 13 ani de închisoare în Statele Unite, unde a încercat să dea o mită de 1 milion de euro unui ofițer FBI sub acoperire pentru ca ”Polaris” să primească un contract în Baza americană de la Mihail Kogălniceanu.

Cele mai populare

Recent Comments