13.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPoliticăCe spune Ludovic Orban despre „trădătorii” Lupu și Chițac: „A plecat trântind...

Ce spune Ludovic Orban despre „trădătorii” Lupu și Chițac: „A plecat trântind ușa”

Ludovic Orban, unul dintre candidații la șefia PNL, a fost prezent joi la Constanța pentru a-și prezenta moțiunea în fața membrilor partidului. În cadrul unei conferințe de presă, Orban a vorbit și despre Mihai Lupu și Vegil Chițac.

Din momentul în care Florin Cîțu șia anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL, primarul Constanței, Vergil Chițac, și președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, ambii membri PNL, au fost alături de premier în lupta cu Ludovic Orban.

Citește și: Cîțu, acuzat că forțează PNDL 3 pentru voturile primarilor PNL. „Începe să semene cu Liviu Dragnea”

Chițac a trântit ușa în PNL

„Domnul Chițac a plecat trântind ușa din PNL și a formulat o plângere penală împotriva tuturor membrilor Biroului Politic Județean, care s-au perindat să dea declarații pe la Parchet.

Vergil Chițac și Ludovic Orban

Domnul Chițac, când a plecat din PNL, nu m-a tratat cu foarte mare prietenie. Cu toate acestea, am luat decizia să-l mențin pe domnul Chițac ca președinte al Delegației României la Adunarea Parlamentară NATO, am păstrat legătura și am spus că atâta timp cât nu va trece de partea PSD va fi un partener de dialog cu noi în timpul mandatului (senator n.red). Și așa a fost.

Citește și: Mihai Lupu și Vergil Chițac îi cer lui Orban să nu-l mai atace pe Florin Cîțu

Domnul președinte Huțucă și colegii primari pot să vă spună ce discuții am avut cu privire la desemnarea domnului Chițac ca și candidat la primărie din partea PNL, în urma, evident, a unor analize foarte serioase. Împreună (cu Bogdan Huțucă n. red. ) am convins colegii că cea mai mare șansă de victorie, ca și candidat din partea PNL (deși aveam și alți posibili candidați) va avea Vergil Chițac”, a spus Ludovic Orban.

Lupu, propunerea lui Huțucă

„În privința domnului Lupu, prima opțiune de candidat la conducerea Consiliului Județean Constanța din partea PNL a fost Septimiu Bourceanu care nu a mai candidat.

Mihai Lupu și Ludovic Orban

Apoi, a venit domnul președinte Huțucă cu propunerea Mihai Lupu, pe care-l cunosc deoarece am fost colegi în Camera Deputaților. Împreună cu domnul Huțucă am decis să fie candidat”, a explicat Ludovic Orban.

Pe 25 septembrie, PNL își va alege viitorul președinte al partidului. În cursă sunt înscriși Ludovic Orban, actualul președinte, și Florin Cîțu, premierul Guvernului României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments