10.4 C
Constanța
duminică, octombrie 17, 2021
AcasăPoliticăMihai Lupu și Vergil Chițac îi cer lui Orban să nu-l mai...

Mihai Lupu și Vergil Chițac îi cer lui Orban să nu-l mai atace pe Florin Cîțu

Mai mulți liberali din „tabăra Cîțu” semnează un comunicat de presă în care fac apel la „responsabilitate și decență”. Printre semnatari se numără și Mihai Lupu (președintele CJ Constanța) și Vergil Chițac (primarul municipiului Constanța).

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru. Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public împotriva premierului susținut de Partidul Național Liberal”, se arată în comunicatul de presă.

Tabăra Cîțu face apel la Orban să nu mai „încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal”.

„Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL ar trebui să fie o competiție onestă, corectă, nu o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.Trebuie să fim uniți acum și vom fi și mai uniți, după 25 septembrie”, mai spun liberalii care-l susțin pe Florin Cîțu la șefia partidului.

Cele mai populare

Recent Comments