13.4 C
Constanța
luni, septembrie 20, 2021
AcasăPoliticăCaragheorghe: „Alianța USR-PNL există doar pe hârtie. Horia Constantinescu este un funcționar...

Caragheorghe: „Alianța USR-PNL există doar pe hârtie. Horia Constantinescu este un funcționar arogant și agresiv”

Au trecut nouă luni de guvernare locală PNL-USR, iar lucrurile la nivelul Consiliului Local Constanța și la nivelul Primăriei Constanța nu stau deloc bine. Cele două tabere sunt pe poziții diferite.

Proaspăt ales președinte al USR PLUS Constanța, Dumitru Caragheorghe a declarat pentru „Dobrogea Live” că „noi ne-am dorit și ne dorim să fim parteneri la guvernare. Acest lucru nu se întâmplă. Acordul de colaborare este încălcat permanent. Încă suntem dispuși la dialog. Alianța este doar pe hârtie.”

Referitor la atacurile lansate de Horia Constantinescu (director în cadrul primăriei) la adresa viceprimarului USR Florin Cocargeanu, Caragheorghe a spus doar atât: „Ce declară un funcționar arogant și agresiv, nu urmărim și nu comentăm.”

Citește și: Dumitru Caragheorghe este noul președinte al USR Constanța

Horia Constantinescu a spus că viceprimarul Cocargeanu nu a făcut nimic timp de nouă luni în ceea ce privește spațiile verzi ale orașului, o zonă de care el s-ar ocupa. Mai mult, Constantinescu, într-un live pe Facebook, a ținut să precizeze că abia acum viceprimarul USR a solicitat anumite documente și informații referitoare la igienizarea spațiilor verzi ale orașului.

„PNL este organizația care ar trebui să iasă cu declarații sau să vină la dialog. Ca să existe alianța… înseamnă să se acorde respect solicitărilor partenerilor. Dacă nu, despre ce alianță vorbim? Repet. Încă așteptam un semn din partea PNL. Dar suntem la limita capacității de așteptare. Lucrurile trebuie să se clarifice”, a concluzionat Dumitru Caragheorghe, președinte USR PLUS Constanța.

Citește și: Lucian Lungoci (PSD): Ministerul Transporturilor, condus de USR-istul Cătălin Drulă, a refuzat să elimine taxa de pod

sursa foto: FB/USR Constanta

Cele mai populare

Recent Comments