31.4 C
Constanța
joi, iulie 29, 2021
AcasăActualitateCampanie pentru respingerea investițiilor în energie, prin PNRR. „Banii merg către clienți...

Campanie pentru respingerea investițiilor în energie, prin PNRR. „Banii merg către clienți politici”

Declic a inițiat o campanie online prin care românii sunt invitați să-i scrie președintelui Comisiei Europene sau noii șefe a Reprezentanței Comisiei Europene în România pentru a le solicita oprirea investițiilor în energie propuse de Guvern.

585 de milioane de euro vor merge, conform Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), realizat de Guvernul României, către o companie nou înființată de omul de afaceri Gabriel Comănescu – GSP Power – și Romgaz. Firma lui Comănescu ar urma să primească acești bani direct, fără nicio licitație.

Citește și: Comănescu a cumpărat o platformă maritimă de foraj la mare adâncime

„Scrie-i și tu președintei Comisiei Europene să respingă investițiile în gaz propuse de Guvernul României! Banii merg tot către clienții politici, iar împrumutul îl vor restitui copiii noștri. Scrie-i pe twitter: https://twitter.com/vonderleyen/

Dacă nu ai twitter, scrie-i noii șefe a Reprezentanței Comisiei Europene în România: https://www.facebook.com/comisia.europeana.in.romania/

Băieții deștepți au început deja să își împartă banii din energie. În acest timp, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, face declarații optimiste despre investițiile României. Pare că nu știe de sistemul corup din țară. Hai să îi amintim!Nu uita: scrie un mesaj civilizat și argumentat”, se arată în campania celor de la Declic.

foto: Gabriel Comănescu

Cele mai populare

Recent Comments