0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăPoliticăBogdan Huțucă (PNL): Rămân consecvent cu electoratul de dreapta

Bogdan Huțucă (PNL): Rămân consecvent cu electoratul de dreapta

Liderul liberalilor din județul Constanța, Bogdan Huțucă, a transmis prin intermediul Facebook, un mesaj celor care, spune el, și-au arătat dezamăgirea colaborării dintre PNL și PSD. Huțucă este unul dintre liderii PNL care au votat demararea negocierilor cu PSD pentru formarea viitorului guvern.

La fel ca Septimiu Bourceanu, mesajul lui Bogdan Huțucă vrea să transmită că decizia coabitării cu PSD a fost o soluție pentru ieșirea din multele crize în care clasa politică a aruncat România.

„Vă spun că sunt în asentimentul vostru. Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee. Dacă ar fi să găsesc 100 de argumente emoționale pentru care ar fi trebuit să evităm colaborarea cu adversarii noștri tradiționali la nivel guvernamental, le-aș găsi”, spune liderul PNL.

Huțucă susține că argumentul rațional pentru situația actuală este necesitatea/urgența de stabilitate și predictibilitate guvernamentală. În plus, sunt de partea celor care s-au săturat să vadă politica făcută pe rețele de socializare. De aceea, evit să fac postări emoționale doar de dragul de a puncta politic.

Oricât de greu este de acceptat această coabitare la nivel central, ca lider al PNL Constanța, voi urmări ca în fiecare localitate din județul nostru să continuăm:

  • accelerarea accesării fondurilor europene;
  • susținerea parlamentară pentru proiectele majore; – sprijinul guvernamental pentru fiecare localitate;
  • investițiile în rețelele de drumuri, apă, canalizare și gaze.

Aceste obiective rămân clare. Dezvoltarea județului Constanța nu este negociabilă! Fiecare locuitor din acest județ merită un trai decent! În același timp, rămân consecvent cu mine și cu electoratul de dreapta din Constanța și continuăm ce am început încă din 2016. Indiferent cât de mult le plac, unora din USR, declarațiile emoționale pe rețelele de socializare, pe plan local continuăm colaborarea, spune Bogdan Huțucă.

sursa foto: Facebook

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments