0.4 C
Constanța
miercuri, decembrie 1, 2021
AcasăDelta DunăriiCJ Tulcea solicită bani pentru reabilitarea podului peste canalul Mila 36

CJ Tulcea solicită bani pentru reabilitarea podului peste canalul Mila 36

Conform Consiliului Județean Tulcea, podul este într-o stare avansată de degradare, prezintă defecțiuni ale elementelor de suprastructură și infrastructură, nu are trotuare pietonale, elementele de racord cu terasamentele prezintă degradări majore, plăcile de racordare sunt deteriorate etc.

În cadrul ședinței ordinare care a avut loc la finalul lunii octombrie, Legislativul Consiliului Județean Tulcea a aprobat devizul general estimativ şi cererea de finanţare pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare Pod peste canal Mila 36 pe DJ 222N, km 34+178” în vederea accesării finanţării prin Programul naţional de investiţii „Anghel Saligny”.

„Se impune, așadar, o investiție amplă în modernizarea acestui pod peste canalul 36, o zonă cunoscută de turiștii care vizitează Delta Dunării”, spun reprezentanții CJ Tulcea.

Valoarea acestui proiect de investiție, conform devizului general estimativ, este 9.495.161,52 lei, din care cheltuielile eligibile (de la bugetul de stat) se ridică la 9.201.170,63 lei, inclusiv TVA, iar cheltuielile asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Tulcea se ridică la 293.990,89 lei, inclusiv TVA.

Sursa foto: CJ Tulcea

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

Recent Comments