PoliticăAna Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: „Caut dreptate pentru tineri....

Ana Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: „Caut dreptate pentru tineri. Lupt pentru acordarea locuințelor ANL pe criterii corecte”

Caut dreptate pentru tineri”, asta este asigurarea pe care o dă Ana Maria Listarf (USR) atunci când vorbește despre modul în care se repartizează locuințele ANL în orașul Năvodari. Și nu se rezumă doar la vorbe.

Zilele acestea s-a votat în Consiliul Local Năvodari lista persoanelor prioritare pentru a primi o locuiță construită de ANL.

„Comisia socială de analizare a dosarelor a considerat că prioritar ar fi un tânăr necăsătorit, fără copii și nu o mamă cu 2 copii și doua joburi. Motivul respingerii doamnei fiind lipsa actualizării dosarului cu anumite documente. Cum să actualizeze dosarul dacă doamna ne-a spus că nu a fost înștiințată?”, se întreabă Ana Maria Listarf.

Citește și: Ana Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: „Un lucru minor a cărui rezolvare a durat aproape 2 ani. Anormal pentru o administrație care pretinde că orașul este în evoluție”

Ea arată că toate primăriile fac publice anunțurile de reactualizare și completare dosare, termenele fiind clar stabilite. Doar la Năvodari acest lucru nu se întâmplă, fiind avantajate doar anumite persoane din sfera celor care conduc orașul.

„Am luptat pentru acordarea locuințelor ANL pe criterii corecte. În 2022, am depus prima plângere penală la Parchet, iar zilele acestea, pentru cazul mamei cu 2 copii, am cerut Prefectului anularea HCL 104/29.05.2024”, spune Ana Maria demonstrând că nu s-a rezumat doar la vorbe, ci a întreprins și pași concreți pentru repararea acestor nedreptăți.

Citește și: Ana Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: Orașul are nevoie de evenimente dedicate copiilor

Ana Maria Listarf este candidata USR la funcția de primar al orașului Năvodari. A terminat Facultatea de Drept și Știine Administrative – Universitatea “Ovidius”, specializare Administrație Publică. În prezent este specialist achiziții într-o companie cu capital privat. Lucrează de la vârsta de 20 de ani, iar de 7 ani a ales să rămână în industria turismului. Îi place să lucreze cu oamenii și are o satisfacție imensă când poate să-i ajute. De doi ani, Ana Maria Listarf este consilier local al orașului Năvodari.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 21240009

Urmărește-ne pe:

1 COMENTARIU

  1. De ce nu v ATI hotarat ca tota opozitia sa aveti un singur candidat si pt ficare loc in parte ,nu a ti avut pe cineva mai cu cap sa va organizeze?

Comentariile sunt închise.

Doneaza