PoliticăAna Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: Orașul are nevoie de...

Ana Maria Listarf, candidata USR la Primăria Năvodari: Orașul are nevoie de evenimente dedicate copiilor

Ana Maria Listarf este candidata USR la funcția de primar al orașului Năvodari. A terminat Facultatea de Drept și Știine Administrative – Universitatea “Ovidius”, specializare Administrație Publică. În prezent este specialist achiziții într-o companie cu capital privat. Lucrează de la vârsta de 20 de ani, iar de 7 ani a ales să rămână în industria turismului. Îi place să lucreze cu oamenii și are o satisfacție imensă când poate să-i ajute. De doi ani, Ana Maria Listarf este consilier local al orașului Năvodari.

Anul trecut am reușit să organizez două evenimente dedicate copiilor: „Seara sub stele” și  „Micii antreprenori”. Nu am cheltuit niciun ban din bugetul local. Cu acest prilej, am descoperit copii pasionați de astronomie, o disciplină care nu se predă în școli, dar pentru care există olimpiade naționale și internaționale”, spune Ana Maria.

Citește și: PROFIL DE CANDIDAT. Ana Maria Listarf (USR): „Construcțiile haotice și transportul public de coșmar, cele mai mari probleme ale Năvodariului”

Ea își amintește entuziasmul copiilor care au participat la „Seara sub stele”, un entuziasm care nu poate fi redat ușor în cuvinte. „Da, orașul Năvodari are nevoie de astfel de evenimente. Știința este importantă în evoluția tuturor, în dezvoltarea noastră. Suntem săraci la acest capitol și vreau să vin în ajutorul comunității noastre.

Ana Maria Listarf

Al doilea eveniment, „Micii antreprenori” (târg cu obiecte handmade), a fost dedicat universului antreprenorial, educației  financiare și creativității. Totul a plecat de la o fetiță care a întrebat-o într-o zi pe Ana Maria dacă nu cumpără o brățară realizată de ea. „Doamna, nu cumpărați o brățară? Nu aveam cash la mine, dar i-am promis ca facem un târg prin care să-i încurajăm pe micii antreprenori”. Așa s-a născut evenimentul derulat în octombrie 2023.

Tot cei mici au fost în centrul atenției. S-au distrat, au vândut, au învățat și … mai vor să facă acest lucru. Mulțumesc pe această cale și cadrelor didactice implicate în astfel de activități”, spune Ana Maria Listarf.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVATI ROMÂNIA; Executat de Asociația „De la Dunăre la Mare” în ziarul on line „Dobrogea Live”. COD MANDATAR 21240009

Urmărește-ne pe:

Doneaza