ActualitateACUZAȚII: Cazinoul și Sala Polivalentă, parte din jocurile electorale murdare ale lui...

ACUZAȚII: Cazinoul și Sala Polivalentă, parte din jocurile electorale murdare ale lui Vergil Chițac

Compania Națională de Investiții (CNI), cea care se ocupă de reabilitarea Cazinoului și construcția Sălii Polivalente, este acuzată că face jocurile electorale ale primarului Constanței, Vergil Chițac.

Deputatul Bogdan Bola (Forța Dreptei) susține că CNI „face jocurile electorale murdare ale lui Vergil Chițac!”.

El explică faptul că Sala Polivalentă din Constanța, construită de CNI trebuia finalizată în vara anului 2021. În acest moment, februarie 2023, construcția a ajuns abia la 55%. „Cu toate acestea, CNI anunță că antreprenorul nu lucrează deoarece e iarnă și condițiile meteo nu permit. Adică, la 10-15 grade Celsius, cât se va înregistra și astăzi pe litoral, NU se poate lucra?”, se întreabă deputatul.

Mai departe, aceeași CNI spune că termenul de finalizare al Sălii Polivalente din Constanța a fost decalat pentru anul 2024. „Cu alte cuvinte, se va finaliza exact în an electoral! Este disperare mare în tabăra USL 2.0, să puncteze cu orice în fața oamenilor. N-au fost în stare să termine o sală polivalentă la timp (2021), dar o vor finaliza exact atunci când Vergil Chițac va cere din nou votul constănțenilor”, arată Bogdan Bola.

Citește și: Bogdan Bola (Forța Dreptei): Primăria Constanța a intabulat abuziv plaja din zona Pescărie. Barăcile pescarilor vor fi demolate

Construcția Sălii Polivalente nu este singurul proiect al CNI care se va finaliza în Constanța exact în perioada electorală. Cazinoul din Constanța, o clădire simbol pentru oraș și întreaga țară, a intrat în reabilitare în urmă cu câțiva ani. Deși termenul de finalizare al lucrărilor era toamna lui 2022, totul s-a decalat și acum municipalitatea anunță că reabilitarea va fi gata în 2024.

„Coincidență sau nu? Nu știu câți constănțeni se vor lăsa manipulați atât de ieftin de gașca incompetentă din Primărie și de CNI, dar cred că locuitorii acestui municipiu vor taxa dur minciuna și nesimțirea”, mai spune Bogdan Bola.

Citește și: Deputatul Bogdan Bola: „A sosit momentul adevărului despre construcțiile de pe plaja Corbu”. Raportul ascuns în sertarele Ministerului Mediului

spot_img
spot_img

Urmărește-ne pe:

Doneaza