13.4 C
Constanța
luni, iunie 14, 2021
AcasăPoliticăUSR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul...

USR PLUS Constanța: Vergil Chițac pune un politruc mai presus de parteneriatul cu noi

USR PLUS Constanța consideră că primarul municipiului, Vergil Chițac, pune mai presus de parteneriatul PNL-USR PLUS (care asigură majoritatea în Consiliul Local) sprijinul pentru Horia Constantinescu, catalogat drept un „politruc”.

„Domnul Primar Vergil Chițac pune un politruc PSD-ist mai presus de parteneriatul cu USR PLUS. Declarațiile din spațiul public ne dau de înțeles că există și un soi de admirație pentru modul în care un funcționar public înțelege să-și exercite atribuțiile în total dispreț față de conduita prevăzută în normele legale”, spun cei din USR PLUS Constanța.

„Domnule Primar, USR PLUS nu pune presiune politică pe un funcționar public! USR PLUS solicită public retragerea atribuțiilor și, pe cale de consecință, anularea delegării în urma unor înțelegeri din campania pentru alegerile locale.

Vă reamintim că ne aflăm într-un parteneriat pentru schimbarea în bine a Constanței, iar deciziile importante trebuie luate împreună. Ne aflăm în fața unei probleme generale, de principiu, nu în fața unei situații punctuale. Stop aranjamentelor de culise”, se mai arată în comunicat.

Cele mai populare

Recent Comments